Η επόμενη διακοπή για Εθνικές κι ο ΠΑΟΚ

Από paok24.com: Ολοκληρώνεται σήμερα η διαδικασία των ομίλων της προκριματικής φάσης για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο.
Πηγή: paok24.com
Η επόμενη διακοπή για Εθνικές κι ο ΠΑΟΚ

Τα τελευταία εισιτήρια κλειδώνουν σήμερα, τόσο για την απευθείας πρόκριση όσο και για τα μπαράζ. Με δεδομένο πως σήμερα δεν αγωνίζεται κάποιος παίκτης του ΠΑΟΚ, ο Κάρολ Σφιντέρσκι θα είναι αυτός, που θ' απουσιάσει στη διαδικασία των μπαράζ, όπου προκρίθηκε η Εθνική Ομάδα της Πολωνίας. Για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς η πρόκριση ήρθε απευθείας κι έτσι τον Μάρτιο η Σερβία θα δώσει φιλικά παιχνίδια.

Για την ακρίβεια όμως, κλήρωση των μπαράζ θα διεξαχθεί την Παρασκευή 26 του μήνα, στις 16:00 στα γραφεία της UEFA στη Ζυρίχη. Οι έξι ημιτελικοί αγώνες θα διεξαχθούν στις 24 και 25 Μαρτίου 2022 (Πέμπτη & Παρασκευή), ενώ οι τρεις τελικοί στις 28 και 29 του μήνα. Επομένως όπως αντιλαμβανόμαστε η επόμενη διακοπή ενόψει Εθνικών θα είναι σε τέσσερις μήνες από τώρα.

Όσον αφορά και πάλι τον ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα τότε θα βρίσκεται στην τελική του ευθεία. Η κανονική διάρκεια της Superleague θα έχει ολοκληρωθεί ενώ η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση των ασπρόμαυρων πριν τη διακοπή θα είναι για τη 2η αγωνιστική των Playoffs της Superleague (19-20 Μαρτίου 2022). Μάλιστα, με τις υποχρεώσεις του κυπέλλου (πλην του τελικού) να ολοκληρώνονται αρκετά άμεσα φέτος, στην τελευταία διακοπή των Εθνικών θα γνωρίζουμε ήδη το ζευγάρι του τελικού, με την ημιτελική φάση να ολοκληρώνεται στις 3 Μαρτίου.

Τέλος, σχετικά με το Europa Conference League, η διοργάνωση τότε θα είναι σε πλήρη εξέλιξη, καθώς τρεις ημέρες πριν τα "παράθυρα" των Εθνικών, θα ολοκληρώνεται η φάση των "16" με τους επαναληπτικούς αγώνες να έχουν οριστεί για τις 17 Μαρτίου.

Διαβάστε ακόμη...