Μπαίνει στην πιο κρίσιμη φάση

Από sfina.gr: Οι διεθνείς ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους σιγά – σιγά με τις εθνικές τους ομάδες, ενώ όσοι βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη μπαίνουν από σήμερα στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων ενόψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο την Κυριακή (21/11, 19:30) στο Περιστέρι για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Πηγή: sfina.gr
Μπαίνει στην πιο κρίσιμη φάση

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου γνωρίζει πολύ καλά πως πέραν του αγώνα με τον Ατρόμητο έχει μπροστά του ένα σερί άκρως απαιτητικών αγώνων σε πρωτάθλημα, Κύπελλο κι Ευρώπη.

Η αρχή θα γίνει την Κυριακή με τους "ασπρόμαυρους" να δοκιμάζονται στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο, ενώ ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση – τελικός για την ευρωπαϊκή συνέχεια της ομάδας με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας (25/11 19:45) στο «Τέχελνε Πόλε».

Μετά από το παιχνίδι θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό θα κρίνει το μέλλον του ΠΑΟΚ στο Κόνφερενς Λιγκ «έρχεται» το τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη στην Τούμπα (28/11 19:30).

Στα τέλη του Νοέμβρη αρχίζουν και οι υποχρεώσεις για το Κύπελλο, με τον ΠΑΟΚ να μαθαίνει αντίπαλο στις 18 του μήνα μετά την κλήρωση που θα γίνει. Ο Δικέφαλος θα αρχίσει τον Δεκέμβρη με αγώνα απέναντι στον Ιωνικό για το πρωτάθλημα εκτός έδρας (5/12 17:15), ενώ τέσσερις μέρες αργότερα η ομάδα του Λουτσέσκου θα υποδεχτεί την Λίνκολν στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ.

Το σερί των αγώνων θα συνεχιστεί με ένα ακόμη παιχνίδι στην Τούμπα, κόντρα στη Λαμία (12/12 17:15), με τον ΠΑΟΚ να ταξιδεύει στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννενα τρεις μέρες μετά (15/12 17:15) και να κλείνει τις υποχρεώσεις του για το 2021 με την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης (19/12 19:30). Το τελευταίο παιχνίδι του Δικεφάλου για το 2021 βάσει του προγραμματισμού είναι για τον θεσμό του Κυπέλλου (21-22 ή 23 Δεκεμβρίου).

Είναι ξεκάθαρο λοιπόν πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα προσπαθήσει να διαχειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους παίκτες του, μοιράζοντας το χρόνο προκειμένου να είναι άπαντες ετοιμοπόλεμοι

Διαβάστε ακόμη...