Τα δεδομένα για την επιστροφή των διεθνών του ΠΑΟΚ

Από sfina.gr: Οι πρώτες επιστροφές από τις εθνικές ομάδες θα ξεκινήσουν απόψε και η αυλαία θα πέσει την Τετάρτη.
Πηγή: sfina.gr
Τα δεδομένα για την επιστροφή των διεθνών του ΠΑΟΚ

H Εθνική Ελλάδας έπαιξε τα ρέστα της για την πρόκριση στο Mundial του 2022 στις εντός έδρας αναμετρήσεις κόντρα σε Ισπανία και Κόσοβο στο ΟΑΚΑ χωρίς να τα καταφέρει με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη να επιστρέφει.

O Αντρίγια Ζίβκοβιτς επιστρέφει ως θριαμβευτής. Η Εθνική Σερβίας, μετά το φιλικό με το Κατάρ πήρε νίκη πρόκριση στην Πορτογαλία και ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ γυρίζει στη Θεσσαλονίκη.

Η Αλβανία και η Πολωνία ολοκληρώνουν απόψε (15/11) τις υποχρεώσεις τους, απέναντι σε Ανδόρα και Ουγγαρία αντίστοιχα, με τους Ενέα Μιχάι και Κάρολ Σφιντέρσκι να αναμένονται την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η Σλοβενία ολοκλήρωσε τα παιχνίδια της με τον Γιάσμιν Κούρτιτς να αγωνίζεται στην αναμέτρηση με αντίπαλο την Κύπρο, το απόγευμα της Κυριακής.

Η Εθνική ομάδας των Ελπίδων, στην οποία βρίσκονται οι Γιάννης Μιχαηλίδης , Χάρης Τσιγγάρας , Λευτέρης Λύρατζης και Μάριος Τσαούσης αντιμετωπίζει την Τρίτη (16/11) την Ισλανδία σε αναμέτρηση που θα γίνουν στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» της Τρίπολης. Η εθνική Νέων, με τους Τίτο Κουτεντάκη, Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, Γιώργο Κούτσια και Νίκο Σπυράκο αντιμετωπίζει την Τρίτη την Γερμανία (16.11).

Διαβάστε ακόμη...