MME Σερβίας: “Μόνιμη πηγή κινδύνου ο Ζίβκοβιτς!”

Από paok24.com: Η Σερβία πανηγύρισε το βράδυ της Κυριακής μία σπουδαία νίκη μέσα στο "Ντα Λουζ" και πήρε το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.
Πηγή: paok24.com
MME Σερβίας: “Μόνιμη πηγή κινδύνου ο Ζίβκοβιτς!”

Ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς "όπλισε" στο φινάλε και με το γκολ που πέτυχε έστειλε την ομάδα του στο Κατάρ και την Πορτογαλία στα πλέι οφ, με την παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο να καλείται να πάρει την πρόκριση μέσα από τα μπαράζ.

Οι Σέρβοι γιόρτασαν την πρόκριση μέσα στην Πορτογαλία, με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που ξεκίνησε βασικός στο παιχνίδι, να πανηγυρίζει μαζί με τους συμπαίκτες του αρχικά στον αγωνιστικό χώρο, με το... πάρτι να μεταφέρεται και στα αποδυτήρια.

Ο άσος του ΠΑΟΚ πήρε φανέλα βασικού από τον προπονητή του στον "τελικό" με τους Πορτογάλους κι έμεινε στο παιχνίδι για 69′, με τον Ράντονιτς να μπαίνει στη θέση του, πραγματοποιώντας μία γεμάτη εμφάνιση.

Μάλιστα, σήμερα στον Τύπο της Σερβίας υπάρχουν αρκετά διθυραμβικά σχόλια για τον Ζίβκοβιτς, με τους συμπατριώτες του να αναφέρουν χαρακτηριστικά πως: "Κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα στη δεξιά πλευρά, κατάφερνε να κάνει κάτι καλό. Πάντα έψαχνε την κίνηση στην περιοχή και γενικά έκανε ένα καλό παιχνίδι".

Διαβάστε ακόμη...