Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ Morris-Γιάννενα ΓΠΟ

Από acpaok.gr: Οι δηλώσεις των Τζοάνα Σέκα, Λορίνα Ιτόγια και Ελπίδας Κατσάνου, μετά την νικηφόρα αναμέτρηση του Δικεφάλου με αντίπαλο τα Γιάννενα ΓΠΟ, στο acpaok.gr:
Πηγή: acpaok.gr
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ Morris-Γιάννενα ΓΠΟ

Τζοάνα Σέκα:

«Επιτέλους έκανα το ντεμπούτο μου στο πρωτάθλημα! Είμαι πολύ χαρούμενη, ανακουφισμένη και ευγνώμων. Θέλω να ευχαριστήσω όλους στον ΠΑΟΚ, που ήταν υπομονετικοί και μου συμπαραστάθηκαν στον τραυματισμό μου. Η σημερινή ημέρα ήταν ονειρική. Έκανα το ντεμπούτο μου, κατάφερα και να σκοράρω, οπότε νιώθω τέλεια.

Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να προπονούμαι καθημερινά, για να γίνω καλύτερη και να δείξω την αξία μου. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τους στόχους της, την φετινή σεζόν. Θα δουλέψω κι ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά.

Σαν ομάδα δεν θα αφήσουμε το πόδι μας απ' το γκάζι. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Έχουμε ήδη το πρόγραμμά μας για τις επόμενες εβδομάδες. Οι προπονήσεις είναι αρκετά έντονες και πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένες. Πρέπει να γινόμαστε καλύτερες προπόνηση με την προπόνηση. Υπάρχει ανταγωνισμός κι αυτό μας αρέσει. Αυτό αρέσει και στο προπονητικό τιμ, οπότε πρέπει να συνεχίσουμε σ' αυτό το τέμπο και να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι».

Λορίνα Ιτόγια:

«Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία που μου δόθηκε η ευκαιρία να δείξω, μετά από τόσες προπονήσεις και την καλοκαιρινή προετοιμασία, τι μπορώ να κάνω. Χαίρομαι πολύ που βοήθησα την ομάδα μου.

Είμαστε μια νεανική ομάδα και χαιρόμαστε γι' αυτό. Μας βοηθάνε και οι παίκτριες που είναι χρόνια στην ομάδα και κάθε μέρα, προπόνηση με την προπόνηση δενόμαστε περισσότερο και θα φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά.

Αυτές τις δύο εβδομάδες που θα έχουμε κενό λόγω της Εθνικής, θα ξεκουραστούμε και θα καθαρίσουμε το μυαλό μας από τα παιχνίδια που έχουμε παίξει. Θα δουλέψουμε κι άλλο την φυσική μας κατάσταση και θα προχωρήσουμε στον επόμενό μας στόχο που είναι η νίκη στον αγώνα με τον Άρη».

Ελπίδα Κατσάνου:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που βοήθησα την ομάδα με το πρώτο μου γκολ, να διευρύνει το σκορ, μια και είχαμε σκοράρει κάποια τέρματα. Ελπίζω να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και να εξακολουθούμε να σκοράρουμε.

Κάθε μέρα δουλεύομε με σκοπό την ατομική και την ομαδική μας βελτίωση. Παιχνίδι με παιχνίδι έχουμε καλύτερη εικόνα κι αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Αυτό θα κάνουμε και τις δύο επόμενες εβδομάδες που θα έχουμε το ρεπό μας λόγω της Εθνικής. Θα δουλέψουμε στις αδυναμίες μας για να μπορέσουμε να δείξουμε ένα ακόμα καλύτερο πρόσωπο και στο παιχνίδι με τον Άρη.

Το επόμενο παιχνίδι είναι το ντέρμπι της πόλης. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα. Μας ευνοεί η διακοπή δύο εβδομάδων, καθώς θα δουλέψουμε με καθαρό μυαλό. Θέλουμε να κερδίσουμε και θα τα δώσουμε όλα».

Διαβάστε ακόμη...