Πάει για βασικός ο Αντρίγια στο «ραντεβού» της Σερβίας με την ιστορία!

Από sdna.gr: Φανέλα βασικού προβάρει ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς στον «τελικό» πρόκρισης κόντρα στους Ίβηρες του Φερνάντο Σάντος και του CR7! Αποθέωση του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ από τους Σέρβους!
Πηγή: sdna.gr
Πάει για βασικός ο Αντρίγια στο «ραντεβού» της Σερβίας με την ιστορία!

Ραντεβού με την ιστορία έχει απόψει η Εθνική Σερβίας (14/11, 21:45) καθώς αν κερδίσει εκτός έδρας την Πορτογαλία θα τσεκάρει το απευθείας εισιτήριο της για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ...

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής του ομάδας και σύμφωνα με τα ΜΜΕ της πατρίδας του προβάρει φανέλα βασικού στον «τελικό» πρόκρισης κόντρα στους Ίβηρες του Φερνάντο Σάντος και του CR7!

Συγκεκριμένα, όπως τονίζουν οι Σέρβοι, ο «Zile» έχει το προβάδισμα έναντι του Ράντονιτς για να βρεθεί στο αρχικό σχήμα, με τους συμπατριώτες του να τον αποθεώνουν, υπογραμμίζοντας πως ​«βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος του ανανέωσε και το συμβόλαιο».

Απομένουν λίγες ώρες για να φανεί αν τα δημοσιεύματα θα επιβεβαιωθούν και ο Αντρίγια θα κάνει την 21η συμμετοχή του με το Εθνόσημο στο στήθος, σε ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια των τελευταίων ετών για την Εθνική Σερβίας.

Διαβάστε ακόμη...