Διεθνής δράση για τρεις «ασπρόμαυρους», στο επίκεντρο ο Ζίβκοβιτς

Από sdna.gr: Τρεις διθνείς του ΠΑΟΚ επιστρέφουν στη δράση απόψε (14/11), στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στο επίκεντρο η μάχη της Σερβίας του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, κόντρα στην Πορτογαλία.
Πηγή: sdna.gr
Διεθνής δράση για τρεις «ασπρόμαυρους», στο επίκεντρο ο Ζίβκοβιτς

Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Αλέξανδρος Πασχαλάκης και Γιάσμιν Κούρτιτς επιστρέφουν στη μάχη των προκριματικών του Mundial, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων.

Η μάχη που ξεχωρίζει, η μοναδική με βαθμολογικό ενδιαφέρον, είναι αυτή της Σερβίας του Ζίβκοβιτς, η οποία θέλει να εξασφαλίσει την απευθείας πρόκριση στα τελικά του Κατάρ. Αυτό θα συμβεί αν φύγει με το «διπλό» από την Πορτογαλία, κόντρα στον πανούργο Φερνάντο Σάντος, μιας και με τους Ίβηρες ισοβαθμεί στην πρώτη θέση αλλά υστερεί στη διαφορά τερμάτων. Αν δεν καταφέρει να κερδίσει, η Σερβία θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση, μέσα από την οδό των μπαράζ.

Από την άλλη, η Ελλάδα του Πασχαλάκη αντιμετωπίζει το Κόσοβο χωρίς βαθμολογικά κίνητρα, ενώ η Σλοβενία του Κούρτιτς υποδέχεται την Κύπρο χωρίς να διεκδικεί θέση στην διάδα. Αμφότεροι οι «ασπρόμαυροι» δεν είχαν πάρει χρόνο συμμετοχής στο πρώτο παιχνίδι της τρέχουσας διακοπής εθνικών ομάδων.

Διαβάστε ακόμη...