Συλλέγουν εμπειρίες οι γυναίκες του πόλο...

Από acpaok.gr: Για την 6η αγωνιστική της Α1 Υδατοσφαίρισης γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον ΑΝΟΓ, από τον οποίο και γνώρισε την ήττα με 18-7.
Πηγή: acpaok.gr
Συλλέγουν εμπειρίες οι γυναίκες του πόλο...

Οι παίκτριες του ΠΑΟΚ, συλλέγουν πολύτιμες εμπειρίες από την κορυφαία κατηγορία υδατοσφαίρισης, ενώ κάθε απαιτητικό παιχνίδι είναι ένα μάθημα για τις «ασπρόμαυρες».

Στην πρώτη εκτός έδρας αναμέτρηση για την φετινή περίοδο, οι παίκτριες του Δικεφάλου ήταν μαχητικές από το πρώτο δευτερόλεπτο και πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις. Το πρώτο οκτάλεπτο τελείωσε στο 6-2, με το ημίχρονο να τελειώνει στο 9-3. Στα δύο επόμενα οκτάλεπτα, τα κορίτσια της Χρύσας Χατζέλλη προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με το παιχνίδι να τελειώνει στο 18-7.

Στο δια ταύτα, το γυναικείο τμήμα υδατοσφαίρισης του ΠΑΟΚ συνεχίζει να αποκτά εμπειρίες από απαιτητικά παιχνίδια. Πλέον, σειρά έχει η ανασύνταξη και η σκληρή προετοιμασία για την επόμενη αναμέτρηση.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον ΠΑΟΚ, το Σάββατο 20 Νοεμβρίου και ώρα 16:30, απέναντι στο ΝΟ Λάρισας, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο.

Τα οκτάλεπτα: 6-2, 3-1, 5-1, 4-3

Διαβάστε ακόμη...