Κυπαρίσση: «Το παιχνίδι κόντρα στην Θέτιδα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό»

Για την 8η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Θέτιδα Βούλας (Σάββατο 13/11, 18:00), στο Ε.Γ. Μίκρας και όπως δήλωσε η Σταματία Κυπαρίσση, το παιχνίδι θα είναι αρκετά δυνατό.
Πηγή: sdna.gr
Κυπαρίσση: «Το παιχνίδι κόντρα στην Θέτιδα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό»

Ο ΠΑΟΚ, με νίκη επί του Πανναξιακού με 1-3, συνέχισε το σερί νικών του, και πλέον βρίσκεται μία «ανάσα» την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Απέναντι του, η Θέτις Βούλας, η οποία επέστεψε στις νίκες μετά την άνετη εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Αίαντα Ευόσμου με 3-0.

Η ακραία του ΠΑΟΚ, Σταματία Κυπαρίσση, τόνισε σε δηλώσεις της στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΣ ΠΑΟΚ, ότι ο Δικέφαλος πρέπει να διαχειριστεί την κούραση μετά τον αγώνα στη Νάξο και να παραμείνει συγκεντρωμένος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

«Το παιχνίδι κόντρα στην Θέτιδα πιστεύω θα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Είναι μία ομάδα με δυνατό ρόστερ και αξιόλογες παίκτριες, οι οποίες σίγουρα θα μας δυσκολέψουν και θα διεκδικήσουν τη νίκη. Εμείς από την πλευρά μας, θα πρέπει να διαχειριστούμε την κούραση από το ταξίδι μας στη Νάξο, και να είμαστε συγκεντρωμένες, ώστε να παίξουμε στο 100% των δυνατοτήτων μας. Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι ένας μικρός τελικός, τον οποίο θέλουμε να κερδίζουμε».

 

Διαβάστε ακόμη...