Πάει για ανανέωση και με τον Στέφαν Σβαμπ

Από sfina.gr: Ο ΠΑΟΚ έχοντας κλείσει συμφωνίες με τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Γιάννη Μιχαηλίδη και Χάρη Τσιγγάρα για την επέκταση της συνεργασία του μαζί τους, φαίνεται να περνά στην επόμενη φάση των ανανεώσεων.
Πηγή: sfina.gr
Πάει για ανανέωση και με τον Στέφαν Σβαμπ

Στο πλαίσιο αυτό έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με τον Στέφαν Σβαμπ, παρά το γεγονός ότι στο δικό του συμβόλαιο που εκπνέει στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, υπάρχει ρήτρα αυτόματης ανανέωσης για έναν επιπλέον χρόνο με βάση τις συμμετοχές του.

Ο Αυστριακός χρειάζεται να παίξει στο 65% των παιχνιδιών του Δικεφάλου για να κερδίσει ένα χρόνο στο συμβόλαιο του, ωστόσο οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θέλουν να προχωρήσουν σε μια άλλη συμφωνία για δυο χρόνια. Οι συζητήσεις αυτές δεν έχουν φτάσει σε τελικό επίπεδο, ωστόσο γίνονται σε καλό κλίμα με τις δυο πλευρές να δείχνουν διάθεση να επεκτείνουν τη συνεργασία τους.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να επιβραβεύσει τον ποδοσφαιριστή για την παρουσία του στην ομάδα προσφέροντας του συμβόλαιο μέχρι το 2024 βάζοντας αρκετά μπόνους στις αποδοχές του πρώτου χρόνου. Ο Σβαμπ που περνά, όπως έχει δηλώσει και δημόσια πολύ καλά στην Τούμπα το σκέφτεται καθώς γνωρίζει ότι το νέο του συμβόλαιο θα είναι ένα από τα τελευταία στην καριέρα του. Δείχνει πάντως και αυτός επιθυμία να παραμείνει στην Τούμπα.

Σημαντικό ρόλο στην πορεία των συζητήσεων θα παίξει το γεγονός ότι με τον Αυστριακό μέσο έχει επικοινωνήσει και ο Ιβάν Σαββίδης. Γεγονός ενδεικτικό της εκτίμησης που έχουν στον ΠΑΟΚ για την προσφορά του Στέφαν Σβαμπ αλλά προμήνυμα ότι στο τέλος οι συζητήσεις που έχουν ξεκινήσει για την επέκταση του συμβολαίου θα καταλήξουν σε συμφωνία.

Διαβάστε ακόμη...