ΠΑΟΚ-Θέτις Βούλας

Από acpaok.gr: Για την 8η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Θέτιδα Βούλας το Σάββατο 13 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, στο Ε.Γ. Μίκρας.
Πηγή: acpaok.gr
ΠΑΟΚ-Θέτις Βούλας

Ο ΠΑΟΚ, με νίκη επί του Πανναξιακού με 1-3, συνέχισε το σερί νικών του, και πλέον βρίσκεται μία «ανάσα» την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στο «στρατόπεδο» του Δικεφάλου, όλοι σκέφτονται μεμονωμένα τα παιχνίδια. γνωρίζοντας πως δεν πρέπει να υποτιμηθεί κανένας αντίπαλος. Με τις πρώτες ιστορικές ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, στο CEV Cup, κόντρα στην Αστερίξ να πλησιάζουν, άπαντες στον «Κυπελλούχο» είναι συγκεντρωμένοι εξίσου σε όλες τις διοργανώσεις.

Απέναντι του, η Θέτις Βούλας, η οποία επέστεψε στις νίκες μετά την άνετη εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Αίαντα Ευόσμου με 3-0. Η ομάδα της Αττικής συνεχίζει και εκείνη τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις στο CEV Challenge Cup, υποδεχόμενη την ιταλική, Σκαντίτσι.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV, στην κατηγορία των 4.99€ τον ΜΗΝΑ «Live streamings 4 (for) members».

Για την αναμέτρηση κόντρα στην Θέτιδα Βούλας, η Σταματία Κυπαρίσση, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Το παιχνίδι κόντρα στην Θέτιδα πιστεύω θα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Είναι μία ομάδα με δυνατό ρόστερ και αξιόλογες παίκτριες, οι οποίες σίγουρα θα μας δυσκολέψουν και θα διεκδικήσουν τη νίκη. Εμείς από την πλευρά μας, θα πρέπει να διαχειριστούμε την κούραση από το ταξίδι μας στη Νάξο, και να είμαστε συγκεντρωμένες, ώστε να παίξουμε στο 100% των δυνατοτήτων μας. Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι ένας μικρός τελικός, τον οποίο θέλουμε να κερδίζουμε».

Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια...

Στο παιχνίδι θα υπάρχει γενική είσοδος με 5€. Για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021
8η αγωνιστική, Volleyleague γυναικών
Ε.Γ. Μίκρας
18:00, ΠΑΟΚ-Θέτις Βούλας (AC PAOK TV)

Διαβάστε ακόμη...