Δελής: Για την πιθανή παραχώρηση του γηπέδου των Σερρών στον ΠΑΟΚ

Από paokday.gr:Το δημοτικό γήπεδο των Σερρών είναι μια από τις πιθανές επιλογές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να την φιλοξενήσει το διάστημα της κατασκευής της Νέας Τούμπας.
Πηγή: paokday.gr
Δελής: Για την πιθανή παραχώρηση του γηπέδου των Σερρών στον ΠΑΟΚ

Το PAOKDAY επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο της ενημερωτικής ιστοσελίδας fonh.gr, Kώστα Δελή για το συγκεκριμένο θέμα και τις προθέσεις που υπάρχουν στο πιθανό ενδεχόμενο παραχώρησης του γηπέδου τόσο από τον Δήμο όσο και από την ομάδα του Πανσερραϊκού που το χρησιμοποιεί .

"Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός φυσικά και δεν θα πει όχι σε μια τέτοια κίνηση. Ας μην ξεχνάμε πως η τωρινή διοίκηση του Αλέξανδρου Χατζηδημητρίου με το Νίκο Σολουγκα ήταν μέσω της Συνεταιριστικής Τράπεζας χορηγοί στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ, πριν αναλάβει ο κ Χατζόπουλος" τονίζει ο Κώστας Δελής.

Στην συνέχεια όσον αφορά των Δήμο αναφέρει: "Ο Δήμος Σερρών φυσικά θα πει το ΝΑΙ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αφού και κόσμος εκτός πόλης και Νομου θα έρχεται για τους αγώνες στις Σέρρες και θα τονωθεί η αγορά και η πόλη θα έχει την ευκαιρία να διαφημιστει πιο πολύ. Εδώ έχει πει το ναι για παράλληλους αγώνες με τον Πανσερραϊκό, για τον Εθνικό Γαζωρου, FC Serres και Ελπίς Σκουτάρεως".

Διαβάστε ακόμη...