ΠΑΟΚ Domus Ergo-Απόλλων Σμύρνης

Από acpaok.gr: Για την 6η αγωνιστική της Α1 Υδατοσφαίρισης ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo υποδέχεται το Σάββατο 13 Νοεμβρίου και ώρα 15:00, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, τον Απόλλωνα Σμυρνης.
Πηγή: acpaok.gr
ΠΑΟΚ Domus Ergo-Απόλλων Σμύρνης

Ο Δικέφαλος μετά τη σπουδαία εντός έδρας νίκη επί του Παλαιού Φαλήρου με 8-7, πήρε σημαντική ανάσα βαθμολογικά, βγάζοντας παράλληλα σπουδαίο χαρακτήρα στις κρίσιμες στιγμές του παιχνιδιού.

Η ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, δύο «στροφές» πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, βρίσκεται κοντά στον στόχο, ο οποίος είναι μία θέση στην πρώτη τετράδα.

Απέναντι του, ο Απόλλων Σμύρνης, μία ομάδα με μεγάλη δυναμική, την οποία έχει αποδείξει στα περισσότερα ματς. Με τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες, ο Απόλλων Σμύρνης βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Δημήτρης Μήλας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Παίζουμε με μία δυνατή ομάδα, η οποία έχει πολλούς αξιόλογους παίκτες με ευρωπαϊκή εμπειρία. Προβλέπεται ένα δύσκολο και σκληρό παιχνίδι, το οποίο θα κριθεί και αυτό στις λεπτομέρειες. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε προπονηθεί για να μπορέσουμε να καλύψουμε την απουσία του Κόουπμαν. Θεωρώ πως αν μείνουμε πιστοί στο πλάνο του προπονητή μας, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι θετικό».

Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια...

Στην αναμέτρηση θα υπάρχει γενική είσοδος 5€. Φυσικά, για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021
6η αγωνιστική, Α1
Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο
15:00, ΠΑΟΚ Domus Ergo-Απόλλων Σμύρνης

Διαβάστε ακόμη...