Έγινε… εικοσάρης και ετοιμάζεται για τον “τελικό” (vid)

Από paok24.com: Δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα χθες η Σερβία στο να κερδίσει το Κατάρ στο Βελιγράδι με 4-0, σε φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τον κυριακάτικο "τελικό" με την Πορτογαλία στη Λισαβόνα.
Πηγή: paok24.com
Έγινε… εικοσάρης και ετοιμάζεται για τον “τελικό” (vid)

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς αγωνίστηκε σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο και αντικαταστάθηκε στο δεύτερο, καταγράφοντας έτσι την 20η συμμετοχή του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, με τον άσο του ΠΑΟΚ αλλά και... ολόκληρη τη Σερβία, να μετράει πλέον αντίστροφα για την... μητέρα όλων των μαχών, κόντρα στην Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος και του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Χθες, οι Πορτογάλοι περιορίστηκαν στον έναν βαθμό στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ιρλανδία αλλά πέρασαν στην πρώτη θέση λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων συγκριτικά με τη Σερβία, με τις δύο ομάδες να έχουν από 17 βαθμούς, την ώρα που το τρίτο Λουξεμβούργο έχει 9.

Έτσι, το βράδυ της Κυριακής (21:45) θα κριθεί στο Da Luz το απευθείας εισιτήριο για τα γήπεδα του Κατάρ, με τη Σερβία να χρειάζεται μόνο νίκη προκειμένου να αποφύγει τα μπαράζ και να τερματίσει πρώτη στον 1ο όμιλο!

Διαβάστε ακόμη...