Η σεζόν του Μάντζαρη ως τώρα

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης, έρχεται για τον ΠΑΟΚ Μαteco και παρότι είμαστε στα μέσα Νοεμβρίου, αυτή αναμένεται να είναι η τρίτη του ομάδα τη φετινή σεζόν.
Πηγή: paok24.com
Η σεζόν του Μάντζαρη ως τώρα

Ο έμπειρος γκαρντ, ξεκίνησε την αγωνιστική χρονιά από την Πολωνία και την πρωταθλήτρια Σταλ Οστρόβ. Η συμφωνία ανακοινώθηκε στις 5 Αυγούστου και στους περίπου δύο μήνες, που έπαιξε εκεί, είχε σε 23,3 λεπτά ανά αγώνα, 5 πόντους, 3,3 ριμπάουντ και 5 ασίστ ανά παιχνίδι.

Στο τέλος Σεπτεμβρίου, όμως, η συνεργασία λύθηκε κοινή συναινέσει και λίγα 24ωρα μετά, έγινε γνωστό πως θα συνεχίσει στο Ισραήλ και τη Χάποελ Εϊλάτ.

Εκεί, είχε 16,8 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα (1π. μ.ο., 1,3 ριμπ. 3,3 ασίστ) ενώ στo FIBA Europe Cup, είχε 3,6 πόντους, 1,6 ριμπάουντ, με 3 ασίστ για 1 λάθος κι 1 κλέψιμο, ενώ σούταρε με 50% στο τρίποντο και 66,7% στο δίποντο για 14,1 λεπτά μ.ο.

Γενικά, μετά την οκταετία του στον Ολυμπιακό, που ολοκληρώθηκε το 2019, δυσκολεύεται να «στεριώσει» κάπου. Είχε ακολουθήσει η Ούνιξ Καζάν τη σεζόν 2019-2020, αλλά στα μέσα της, επέστρεψε στην Ελλάδα για τον Προμηθέα.

Έπαιξε στην Πάτρα, ξεκίνησε εκεί και την επόμενη σεζόν, αλλά μετά την έναρξη της, μετακόμισε στο Περιστέρι, στο οποίο έπαιξε μέχρι το τέλος της.

Διαβάστε ακόμη...