Βέρνμπλουμ: “Πριν έρθω στον ΠΑΟΚ, είχα πρόταση για Premier League”

Από paok24.com:Το καλοκαίρι του 2018 το σίριαλ της μεταγραφής του Πόντους Βέρνμπλουμ στον ΠΑΟΚ είχε απασχολήσει για αρκετό καιρό άπαντες στη Θεσσαλονίκη. Η έκβαση του ήταν τελικά θετική με τον Σουηδό να έρχεται τελικά στο Δικέφαλο.
Πηγή: paok24.com
Βέρνμπλουμ: “Πριν έρθω στον ΠΑΟΚ, είχα πρόταση για Premier League”

Οι τραυματισμοί δεν τον άφησαν σχεδόν ποτέ να δείξει τις ικανότητές του, ωστόσο όσα συνέβησαν εκείνο το καλοκαίρι, αποδεικνύουν πως επρόκειτο για έναν παίκτη κλάσης.

Ο Βέρνμπλουμ, που πλέον σταμάτησε το ποδόσφαιρο, μίλησε σε μέσο της πατρίδας του, όπου κι ανέφερε πως το καλοκαίρι εκείνο είχε πρόταση από την Premier League. Συγκεκριμένα, ο Ρόι Χότζσον της Κρίσταλ Πάλας, είχε έρθει σε επαφή μαζί του με την υπόθεση ωστόσο να μη προχωρά.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την πρόταση από την Premier League:

«Πριν πάω στην Ελλάδα, είχα μιλήσει στο τηλέφωνο με τον Ρόι Χότζσον, που τότε ήταν προπονητής στην Κρίσταλ Πάλας. Κανείς μάλλον δεν ξέρει τι θα γινόταν αν προχωρούσε».

Σχετικά με την τωρινή καθημερινότητά του:

«Είναι βαρετή η καθημερινότητα μου. Το ποδόσφαιρο είναι ακόμα ό,τι πιο διασκεδαστικό ξέρω να κάνω. Αλλά πλέον αρχίζω να αντιμετωπίζω με νηφαλιότητα την απόσυρση μου».

Διαβάστε ακόμη...