Τεράστιο διπλό, πολλαπλά οφέλη!

Από paok24.com:Σήμερα το απόγευμα επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη η αποστολή του ΠΑΟΚ, έχοντας πάρει αυτό που ήθελε στην Πράγα μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Νίμπουργκ!
Πηγή: paok24.com
Τεράστιο διπλό, πολλαπλά οφέλη!

Έτσι, οι "ασπρόμαυροι" θα ξεκινήσουν με ανεβασμένη ψυχολογία την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, έχοντας παράλληλα μεγιστοποιήσει τις πιθανότητές τους για πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League , βάζοντας τέλος στο σερί των Τσέχων!

Συγκεκριμένα, πριν το χθεσινό παιχνίδι, η Νίμπουργκ μετρούσε οχτώ διαδοχικές νίκες σε Πρωτάθλημα και BCL, με τον Δικέφαλο να γίνεται μόλις η δεύτερη ομάδα που την υποχρεώνει σε ήττα τη φετινή περίοδο, μετά τη Γαλατάσαραϊ που την κέρδισε στην Κωνσταντινούπολη 101-85.

Το γεγονός αυτό καταδεικνύει τη σπουδαιότητα της νίκης του ΠΑΟΚ στην Πράγα, παρότι βρέθηκε να χάνει με 64-49 στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου, με τον Άρη Λυκογιάννη και τους παίκτες του να γνωρίζουν βέβαια πως η συνέχεια γι΄ αυτούς παραμένει δύσκολη και απαιτητική, τόσο στην Stoiximan Basket League όσο και στη Basketball Champions League!

Διαβάστε ακόμη...