«Πάντα δίπλα μας ο Ιβάν»

Από thessports.gr: Ο νεαρός αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Μιχαηλίδης, μίλησε σε ιντερνετική ραδιοφωνική εκπομπή των οπαδών του ΠΑΟΚ.
Πηγή: thessports.gr
«Πάντα δίπλα μας ο Ιβάν»

Ο Έλληνας στόπερ του Δικεφάλου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Ιβάν Σαββίδη, ενώ μίλησε και για τα συναισθήματα του όταν παίζει στην Τούμπα

Aναλυτικά όσα είπε ο διεθνής κεντρικός αμυντικός:

Για την πρώτη φορά που προπονήθηκε με την πρώτη ομάδα:

«Το να ανεβαίνεις στην πρώτη ομάδα είναι όνειρο για κάθε παιδί από την ακαδημία. Τις πρώτες ημέρες ήταν λίγο παράξενο γιατί δεν είχα την οικειότητα που έχω τώρα με τους παίκτες. Ήταν όμως κύριοι απέναντι μου και με αντιμετώπισαν σαν να ήμουν χρόνια μαζί τους».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να βασιστεί μόνο στα δικά του παιδιά:

«Εννοείται ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και κάθε χρόνο διεκδικεί το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και την καλή πορεία στην Ευρώπη. Ναι μπορεί να στηριχθεί στα δικά του παιδιά. Το έχει δείξει το παρελθόν και ελπίζω να το δείξει και το μέλλον. Δεν γίνεται να έχουμε μόνο Έλληνες πρέπει να έχουμε και προσθήκες διαφορετικής εθνικότητας».

Για το πως είναι να παίζει στην Τούμπα:

«Είναι καταπληκτικό συναίσθημα. Το είχα νιώσει και ως φίλαθλος. Το να αγωνίζεσαι σαν ποδοσφαιριστής είναι κάτι μαγικό. Ειδικά αν αγαπάς την ομάδα όπως την αγαπάω εγώ. Είναι κάτι φανταστικό, είναι όνειρο να ζήσει αυτή την εμπειρία ο καθένας».

Για το τι έπαιξε ρόλο στην άνοδο του αγωνιστικά:

«Η δουλειά τον πιο μεγάλο ρόλο. Από την προετοιμασία σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Δουλέψαμε πάρα πολύ για να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο. Δεν μιλάω μόνο για εμένα αλλά για όλα τα παιδιά».

Για τα πρότυπα του μέσα στην ομάδα και ποιοι τον βοήθησαν:

«Όπως είπα το κλίμα ήταν παρα πολύ καλό. Με βοήθησαν όλοι. Έχω μια πολύ καλή σχέση με τον Βιεϊρίνια που με βοηθά σε όλα. Είναι πρότυπο για εμένα. Τα προηγούμενα χρόνια και ο Μαουρίσιο με βοήθησε. Όλοι οι Έλληνες με βοήθησαν όπως οι Γιαννούλης, Πέλκας και Λημνιός και τους ευχαριστώ».

Για τον Ράζβαν Λουτσέσκου:

«Είναι ένας πολύ καλός προπονητής το δείχνουν όσα έχει καταφέρει στην ομάδα. Είναι πολύ καλός άνθρωπος και μας καταλαβαίνει εντός και εκτός γηπέδου. Είναι κύριος και δεν υπάρχει παίκτης που δεν είναι ικανοποιημένος από τον Λουτσέσκου».

Για το αν επηρεάζει τους παίκτες ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν έρχεται τόσο συχνά στη Θεσσαλονίκη:

«Δεν μπορώ να πως ότι μας επηρεάζει τόσο πολύ. Δεν είναι στη Θεσσαλονίκη αλλά κάθε φορά που αγωνιζόμαστε συνομιλούμε μαζί του και μας δίνει κίνητρο. Τον ευχαριστούμε για όλα γιατί είναι δίπλα μας σε όλα. Μπορεί να έχει τα δικά του προβλήματα και να μην είναι μαζί μας στη Θεσσαλονίκη, δεν ξέρω, αλλά εμείς παίζουμε για να τον κάνουμε χαρούμενο.

Για τις μεταπτώσεις στην απόδοση και αν φταίει το μικρό ρόστερ:

«Δεν μπορώ να πω ότι δεν υπάρχουν ποδοσφαιριστές. Έχουμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Σε κάποια ματς αξίζαμε να κερδίσουμε όπως πχ με την Κοπεγχάγη. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, θα έρθουν και κακές στιγμές. Το παν είναι να αντιδράς και να μην κάνεις τα ίδια λάθη».

Διαβάστε ακόμη...