Ένιωσε σπίτι του, κλείνει στόματα

Απο paok24.com: Ο Αντρίγια Ζίφκοβιτς μένει στη Τούμπα και δίνει απαντήσεις
Πηγή: paok24.com
Ένιωσε σπίτι του, κλείνει στόματα

Ήταν το πιο καυτό θέμα του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ, με την ΠΑΕ να το κλείνει με τον πλέον πειστικό τρόπο. Ο Αντρίγια Ζίφκοβιτς μένει Τούμπα και δείχνει τη διάθεση να σηκώσει στις πλάτες του τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ.

Ο Σέρβος δεν αστειεύεται. Από τη στιγμή που βρήκε ρυθμό μετά από ένα δύσκολο καλοκαίρι, έχει βγει μπροστά. Δεν είναι μόνο η δημιουργία. Σε πολλές φάσεις αγώνα, η σκυλίσια του άμυνα περνάει το μήνυμα σε όλους. Ο Ζίφκοβιτς είναι εδώ και δεν θα περάσει απαρατήρητος.

Το ταλέντο του δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Από μικρή ηλικία ήταν ξεκάθαρο πως το πακέτο που κουβαλούσε ήταν από τα κορυφαία στον πλανήτη στις μικρές εθνικές. Έτσι ήρθαν και οι διακρίσεις με την Σερβία.

Δεν είναι τυχαίο το ποσό που ξόδεψε η Μπενφίκα. Όμως εκεί το κλίμα δεν ήταν το ιδανικό. Πολλά λέγονται για τα όσα συνέβησαν στην Λισαβόνα όμως όλα αυτά αποτελούν παρελθόν. Ο Ζίφκοβιτς βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και έπρεπε να πεισθεί πως ο ΠΑΟΚ είναι το πρότζεκτ που του ταιριάζει.

Μετά από μία χρονιά με πολλές διακυμάνσεις στην απόδοση της ομάδας, την κατάκτηση του πρώτου του τίτλου – με γκολ από δική του ασίστ – ξεκίνησε τη χρονιά επιφυλακτικά όσον αφορά στην ανανέωση του συμβολαίου του. Στο τέλος πείστηκε, όχι μόνο από το οικονομικό, αλλά και από την δουλειά που βλέπει στη καθημερινότητα. Ο Λουτσέσκου έπαιξε τον ρόλο του.

Ξέρει πολύ καλά ο Ζίφκοβιτς, πως το καλοκαίρι θα χτιστεί μία νέα ομάδα. Βλέπει τον εαυτό του ηγέτη της, του αρέσει να αισθάνεται σημαντικός.

Η ποδοσφαιρική Ιθάκη ενός τεράστιου ταλέντου είναι ο ΠΑΟΚ. Και αυτό μόνο χαμόγελα φέρνει εντός και εκτός ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...