«Δείξτε εμπιστοσύνη στον ΠΑΟΚ - Εκπληκτικός Αντρίγια»

Από sdna.gr: Τσούμπα Άκπομ στα καλύτερά του! Βρήκε το πρώτο του γκολ απέναντι στον Παναθηναϊκό, ζήτησε εμπιστοσύνη στον Λουτσέσκου και στον ΠΑΟΚ, υποσχέθηκε πως θα έρθουν κι άλλα γκολ ενώ υποκλίθηκε και στον... εκπληκτικό Αντρίγια Ζίβκοβιτς.
Πηγή: sdna.gr
«Δείξτε εμπιστοσύνη στον ΠΑΟΚ - Εκπληκτικός Αντρίγια»

Απέναντι στον Παναθηναϊκό δεν είχε βρει ποτέ δίχτυα, ενδεχομένως η σκέψη να σκοράρει στη Λεωφόρο να περνούσε από το μυαλό του τη στιγμή που έμαθε πως θα βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα: «Ως στράικερ λατρεύω το γκολ. Λατρεύω να σκοράρω. Οπότε το να σκοράρω σε ένα ντέρμπι, απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα, κάνει το γκολ μου ακόμη πιο ιδιαίτερο και ξεχωριστό»,

Και μπορεί να άνοιξε το δρόμο της νίκης του για την ομάδα του Δικεφάλου, ωστόσο, θα μπορούσε να εξελιχθεί στον απόλυτο πρωταγωνιστή με δύο σπουδαίες ευκαιρίες στη συνέχεια του ματς: «Ήταν μια καλή μου εμφάνιση, θα μπορούσα να σκοράρω κι άλλα γκολ. Άλλη μέρα θα γίνουν γκολ. Είμαι χαρούμενος για την ομάδα μου...».

Το πιο βασικό για τον Τσούμπα Άκπομ είναι πως ο ΠΑΟΚ έδειξε ψυχικά αποθέματα και αντίδραση μετά από μια «σκληρή» ήττα στην Ευρώπη που θα μπορούσε να τους κοστίσει και στο πρωτάθλημα: «Όταν χάνεις τέτοια παιχνίδια, είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείς στη συνέχεια και να το αφήσεις να σε πάρει από κάτω. Δείξαμε χαρακτήρα και αντίδραση απέναντι στον Παναθηναϊκό, είμαστε μια δυνατή ομάδα».

Σε ερώτηση για την αυτοπεποίθηση εντός της ομάδας κι αν αυτή έλειψε από τον ΠΑΟΚ σε παιχνίδια που τον «πλήγωσαν»; Δεν ξέρω τι ήταν αυτό αλλά ξέρω πως οταν γίνει το κλικ (σ.σ. ρολάρει η κατάσταση) και αρχίσουν τα συνεχόμενα αποτελέσματα, θα είμαστε μια επικίνδυνη ομάδα για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Τώρα θα πρέπει να δείξουμε εμπιστοσύνη στη διαδικασία, στην εξέλιξη, να εμπιστεύουμε την ομάδα, τον προπονητή και τη δουλειά που γίνεται και θα έρθει η συνέπεια στις νίκες. Νομίζω πως έχουμε μεγάλες πιθανότητες για φέτος, εγώ προσωπικά το πιστεύω...».

Στη συζήτηση μπαίνει και ο Κάρολ Σφιντέρσκι δεδομένης της διαχείρισης που γίνεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην υπόθεση φορ: «Όπως είπα και πριν, πρέπει να δείξουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή και σεβασμό στις αποφάσεις του Λουτσέσκου. Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Είτε είμαι στον πάγκο, είτε μπαίνω αλλαγή, είτε στη βασική ενδεκάδα θα πρέπει να επιδρώ στην ομάδα. Και ο Κάρολ είναι καλός παίκτης, δεν έχει σημασία ποιος από τους δύο παίζει... Ο κόουτς μπορεί να θέλει να μοιράσει το χρόνο, ωστόσο, όποιος κι από τους δύο παίζει, θα πρέπει να κάνει σωστά τη δουλειά του».

Αφοπλιστικά ειλικρινής είναι και στην ερώτηση για τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ στα μετόπισθεν, για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ έδειξε σε προηγούμενα παιχνίδια ευάλωτος αμυντικά: «Ναι αλλά και ποιον να κατηγοροήσουμε; Ίσως θα πρέπει οι επιθετικοί να αμύνονται καλύτερα, τα χαφ επίσης και πάει λέγοντας... Είναι ένα θέμα που μας αφορά όλους, σαν ομάδα. Είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε..».

Το γκολ στη Λεωφόρο προήλθε από ένα σλάλομ του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, με τον φορ του ΠΑΟΚ να υποκλίνεται στον Σέρβο και στην ποιότητα που διαθέτει: «Είναι εκπληκτικός, Είναι απίθανος παίκτης, είμαστε τυχεροί που τον έχουμε στην ομάδα μας. Και εγώ επίσης για να μου βγάλει ακόμη περισσότερες ασίστ (σ.σ. γελάει).

Ο επίλογος του ανήκει. Ο Τσούμπα Άκπομ είναι καλά, περνάει καλά και αυτό... βγαίνει προς τα έξω: «Από τότε που επέστρεψα, ο χρόνος περνάει τόσο γρήγορα. Είμαι τόσο χαρούμενος που σκόραρα. Έχω λάβει τόση αγάπη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, στα άσχημα και στα όμορφα παιχνίδια. Στα εύκολα και στα δύσκολα. Θέλω να σκοράρω και να τους κάνω χαρούμενος, έστω και από την τηλεόραση, είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω γι΄αυτούς και να ανταποδώσω την αγάπη τους».

Διαβάστε ακόμη...