Η μεικτή ζώνη του ΓΠΟ Καστοριάς-ΠΑΟΚ Morris

Οι δηλώσεις του προπονητή του Δικεφάλου, Λευτέρη Κανάτα και της αθλήτριας, Γεωργίας Χαλατσογιάννη, για την αναμέτρηση με τον ΓΠΟ Καστοριάς, στο acpaok.gr:
Πηγή: acpaok.gr
Η μεικτή ζώνη του ΓΠΟ Καστοριάς-ΠΑΟΚ Morris

Λευτέρης Κανάτας:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα της Καστοριάς. Ευχαριστούμε το τεχνικό επιτελείο και την διοίκηση της ομάδας για την άψογη φιλοξενία, επιφυλασσόμαστε να ανταποδώσουμε.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο πρώτο 20λεπτο είχαμε φλύαρη υπεροχή στο χώρο του κέντρου, χωρίς να γίνουμε ιδιαίτερα απειλητικοί. Χωρίς να αποπροσανατολιστούν και αφοσιωμένες στην τακτική μας προσέγγιση τα κορίτσια, κατάφεραν σε ένα κομβικό για την ομάδα σημείο να σημειώσουν δύο γκολ σε διάστημα 5 λεπτών. Έτσι, στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε πολλές εσωτερικές αλλαγές, δοκιμάζοντας πρόσωπα και θέσεις. Ωστόσο, συνεχίζαμε να είμαστε οι κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο και στις 3 γραμμές.

Μένουμε πιστοί στο πλάνο μας, συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά, έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι με τα Γιάννενα και μετά μια διακοπή δύο εβδομάδων για τις Εθνικές που μας δίνετε η δυνατότητα να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο».

Γεωργία Χαλατσογιάννη:

«Αρχικά είμαι πολύ χαρούμενη για την νίκη της ομάδας. Μπήκαμε συγκεντρωμένες απ' το πρώτο λεπτό και καταφέραμε να πετύχουμε στο πρώτο ημίχρονο τρία γκολ για να έρθει ένα ακόμα στο δεύτερο. Όλες μαζί και κάθε μία ξεχωριστά βοηθήσαμε για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα. Στρέφουμε την προσοχή μας στο επόμενο παιχνίδι, με στόχο τους τρείς βαθμούς.

Δοκιμάζω το πόδι μου συχνά. Είναι και η θέση που παίζω και με βοηθάει σ' αυτό το κομμάτι. Όποτε μου δίνεται η ευκαιρία σουτάρω, άλλες φορές η μπάλα πάει στα δίχτυα, άλλες φορές όχι.

Από την στιγμή που μπήκαμε στο λεωφορείο σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε το ίδιο σοβαρές και συγκεντρωμένες στο στόχο μας. Δεν υπερεκτιμούμε, ούτε υποτιμούμε κάποια ομάδα. Θα μπούμε και στο παιχνίδι με τα Γιάννενα να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...