Jones: «Έχουμε τις ικανότητες, πρέπει να έχουμε και την σωστή νοοτροπία…»

Ο Marvin Jones πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, η οποίας όμως δεν ήταν αρκετή για τον ΠΑΟΚ mateco και φυσικά δεν είναι αυτό που μετράει στο τέλος. Ο Αμερικανός σέντερ μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ για αυτό που δεν πήγε καλά, αλλά και όσα πρέπει να διορθώσει η ομάδα ενόψει του αγώ να με την Numburk.
Πηγή: paokbc.gr
Jones: «Έχουμε τις ικανότητες, πρέπει να έχουμε και την σωστή νοοτροπία…»

«Είναι προφανές ότι ο αντίπαλός μας ερχόμενος από μία βαριά ήττα ήθελε να αντιδράσει. Έπαιξαν πολύ δυνατά, πίεσαν πολύ πάνω στην μπάλα, ήρθαν εδώ για να κερδίσουν και έκαναν ότι μπορούσαν για να το πετύχουν. Εμείς από την πλευρά μας δεν αντιδράσαμε σωστά σε αυτή την πίεση. Κάναμε αρκετά λάθη κι όταν κάνεις λάθη, δεν γυρίζεις καλά την μπάλα και μάλιστα απέναντι σε μία τέτοια ομάδα, θα έρθει το κακό αποτέλεσμα», είπε αρχικά ο Marvin Jones και σχολιάζοντας την προσπάθεια του ΠΑΟΚ mateco να επιστρέψει στο παιχνίδι στην τρίτη περίοδο, είπε: «προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε, βγάλαμε ορισμένα καλά plays, αλλά με την διαφορά στους 6 πόντους, κολλήσαμε, δεν κάναμε αυτό που έπρεπε, αντέδρασε και ο αντίπαλος που είναι πολύ δυνατή ομάδα. Ένα ή δύο άσχημα plays σε αυτό το σημείο είναι αρκετά για να του δώσουν τη δυνατότητα με ένα τρίποντο και ένα ακόμη καλάθι να ξεφύγουν κι αυτό ακριβώς συνέβη. Κάθε κατοχή μετράει και στο κρίσιμο σημείο δεν παίξαμε σωστά και μας τιμώρησαν».

Για τον ΠΑΟΚ mateco δεν υπάρχει χρόνος, ούτε για ξεκούραση, ούτε όμως για πολλές σκέψεις, καθώς ακολουθεί το παιχνίδι με την ERA Nymburk και όπως υποστηρίζει ο Αμερικανός σέντερ... «Δεν έχουμε πολύ χρόνο, αλλά αυτή είναι η δουλειά μας. Το παιχνίδι της Τρίτης είναι πολύ σημαντικό, θα έχουμε μία σημαντική ευκαιρία για να πάρουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Το βασικό μας θέμα η νοοτροπία. Έχουμε τις ικανότητες, έχουμε τους παίκτες, απλά πρέπει να βγούμε στο γήπεδο με την σωστή νοοτροπία, να μείνουμε ενωμένοι, και κάνοντας το παιχνίδι μας, με μεγάλη προσπάθεια στην άμυνα και καλή κυκλοφορία στην επίθεση να πάρουμε τη νίκη».

Διαβάστε ακόμη...