Συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στον ΠΑΟΚ η Άννα Μαρία Αχλαδιώτη!

Από acpaok.gr: Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Πόλο γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Άννα Μαρία Αχλαδιώτη, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.
Πηγή: acpaok.gr
Συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στον ΠΑΟΚ η Άννα Μαρία Αχλαδιώτη!

Γεννημένη στις 29/11/2002, η Άννα Μαρία Αχλαδιώτη αγωνίζεται ως αμυντικός και είναι δεξιόχειρας.

Ξεκίνησε την καριέρα της την αγωνιστική σεζόν 2015-2016 από τη Νίκη Βόλου.

Στην συνέχεια σε πολύ μικρή ηλικία, πήρε την μεταγραφή για το ΟΥΚ Βόλου, στον οποίο κατέγραψε τις πρώτες της συμμετοχές στην Α2 γυναικών.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με το σκουφάκι του ΠΑΟΚ, συμβάλλοντας με την σειρά της στην άνοδο στην κορυφαία κατηγορία της ελληνικής γυναικείας υδατοσφαίρισης.

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Άννα Μαρία Αχλαδιώτη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Η συμμετοχή μου στην άνοδο του ΠΑΟΚ την περσινή περίοδο, ήταν για εμένα η σημαντικότερη στιγμή της καριέρας μου. Νιώθω ευτυχία, καθώς ένα όνειρο μου εκπληρώνεται με την συμμετοχή στην κορυφαία κατηγορία. Παράλληλα, σε όλη την ομάδα δίνονται νέα κίνητρα για νέες επιτυχίες. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον Υπεύθυνο, κ. Γιώργο Νικολαΐδη, και την προπονήτρια, Χρυσούλα Χατζέλλη, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Θέλω να δώσω χαρά στον κόσμο της ομάδας, και σε όσους φυσικά με στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια».

Διαβάστε ακόμη...