Τρίποντο για Σλόβαν στο Γιβραλτάρ - «Φωτιά» στον όμιλο του ΠΑΟΚ!

Από sdna.gr: Η Σλόβαν Μπρατισλάβας έκαμψε την αντίσταση της Λίνκολν επικράτησε στο Γιβραλτάρ με 1-4 και έβαλε «φωτιά» στον όμιλο του ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Τρίποντο για Σλόβαν στο Γιβραλτάρ - «Φωτιά» στον όμιλο του ΠΑΟΚ!

Οι Σλοβάκοι πριν την σέντρα του αγώνα βρίσκονταν στην 3η θέση του 6ου ομίλου με τέσσερις βαθμούς και η νίκη αποτελούσε μονόδρομος προκειμένου να διατηρήσουν ολοζώντανες τις ελπίδες τους για πρόκριση.

Η Λίνκολν προέβαλε σθεναρή αντίσταση στη Σλόβαν για ένα ημίχρονο, ωστόσο η μεγάλη διαφορά ποιότητας τον δύο ομάδων φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Σλοβάκους να παίρνουν ένα πολύτιμο τρίποντο, πιάνοντας στην πρώτη θέση και τους 7 βαθμούς τον ΠΑΟΚ, αφήνοντας -έστω και προσωρινά- την Κοπεγχάγη στην 3η θέση με 6 βαθμούς.

Το ματς

H Λίνκολν μπήκε στην αναμέτρηση με στόχο να αιφνιδιάσει την Σλόβαν, χάνοντας δύο ευκαιρίες πριν την συμπλήρωση του πρώτου 15λεπτου, ωστόσο στη συνέχεια οι Σλοβάκοι ισορρόπησαν και κατάφεραν να βρουν το γκολ στο 17ο λεπτό με τον Αντρέ Γκριν να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του Βλάντιμιρ Βάις.

Η Σλόβαν, μάλιστα διπλασίασε το προβάδισμά της και πάλι με τον Γκριν στο 25ο λεπτό, με την Λίνκολν να μπαίνει ξανά στο παιχνίδι λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου με τον Τσιπολίνα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, να μειώνει σε 1-2.

Η ομάδα από το Γιβραλτάρ στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου έχασε τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση, όμως είδε την μπάλα, μετά την τρομερή εκτέλεση φάουλ του Γουόκερ στο 60ο λεπτό να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι, σε μια φάση που... αφύπνησε τους παίκτες της Σλόβαν.

Στο 67ο λεπτό ο Κάβριτς έδωσε ξανά στους Σλοβάκους... αέρα δύο τερμάτων, με τον Μραζ στο 71ο λεπτό της αναμέτρησης να «γράφει» το τελικό 1-4, με τον οποίο η Σλόβαν πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο και έβαλε «φωτιά» στον όμιλο του ΠΑΟΚ.

Η βαθμολογία

1. ΠΑΟΚ 7*

2. Σλόβαν 7

3. Κοπεγχάγη 6*

4. Λίνκολν 0

* ΠΑΟΚ και Κοπεγχάγη διασταυρώνουν τα ξίφη τους στις 22:00

Διαβάστε ακόμη...