Παραμένει στον ΠΑΟΚ η Δέσποινα Φραγκιά

Από acpaok.gr : Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Πόλο γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Δέσποινα Φραγκιά, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.
Πηγή: acpaok.gr
Παραμένει στον ΠΑΟΚ η Δέσποινα Φραγκιά

Γεννημένη στις 09/08/2001, η Δέσποινα Φραγκιά αγωνίζεται ως φουνταριστή και είναι δεξιόχειρας.

Η Δέσποινα Φραγκιά έχει παραστάσεις και συμμετοχές στην Α1 Κατηγορία, αγωνιζόμενη για λογαριασμό της Βουλιαγμένης αλλά και του Νηρέα Χαλανδρίου.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο, φορώντας το σκουφάκι του ΠΑΟΚ, συνέβαλλε με την σειρά της στην άνοδο στην κορυφαία κατηγορία της ελληνικής γυναικείας υδατοσφαίρισης.

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Δέσποινα Φραγκιά, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Για δεύτερη χρονιά θα αγωνίζομαι με τα χρώματα του ΠΑΟΚ, κάτι που με κάνει πολύ περήφανη. Διαφορετικοί στόχοι, μεγαλύτερες προσδοκίες, εντονότερα συναισθήματα, καθώς φέτος θα αγωνιζόμαστε στην Α1 Κατηγορία. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον Υπεύθυνο, κ. Γιώργο Νικολαΐδη, και την προπονήτρια, Χρυσούλα Χατζέλλη, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Η επιμονή και η προσπάθεια όλων μας, θα φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα. Είμαι αισιόδοξη και θα παλέψω για το καλύτερο».

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Διαβάστε ακόμη...