Έτσι θα παίξει ο ΠΑΟΚ ...

Από sfina.gr: Σε ότι αφορά την βασική ενδεκάδα, δεν υπάρχει καμία διάθεση rotation από πλευράς Λουτσέσκου αφού το παιχνίδι ανήκει στην κατηγορία «must win» για τον ΠΑΟΚ οπότε όλα δείχνουν ότι θα παραταχθεί από την αρχή αγώνα με ότι καλύτερο διαθέτει ο Δικέφαλος.
Πηγή: sfina.gr
Έτσι θα παίξει ο ΠΑΟΚ ...

Κάτω από τα δοκάρια ο Πασχαλάκης συνεχίζει, ενώ στην αμυντική τετράδα θα αποτελείται εκτός απροόπτου από τους Τέιλορ (δεξιά), Βιεϊρίνια (αριστερά) και Βαρέλα – Μιχαηλίδη (κεντρικοί αμυντικοί).

Στο 4-2-3-1 του Λουτσέσκου, πολύ σημαντικό ρόλο παίζουν οι δυο παίκτες του άξονα αλλά και ο παίκτης που ενώνει μεσαία και επιθετική γραμμή. Όπως όλα δείχνουν ο Γιάσμιν Κούρτιτς θα παίξει στο πλάι του Στέφαν Σβαμπ, σε ένα δίδυμο που φάνηκε να ταιριάζει αρκετά εντός αγωνιστικού χώρου. Μπροστά τους θα αρχίσει το ματς ο Ομάρ Ελ Καντουρί, ενώ στα «φτερά» θα βρίσκονται οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς (δεξιά) και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ (αριστερά).

Στην κορυφή της επίθεσης ο Κάρολ Σφιντέρσκι δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από τον Τσούμπα Άκπομ και έχει προβάδισμα για να ξεκινήσει την αναμέτρηση.

Διαβάστε ακόμη...