Γιατί είσαι στην Ευρώπη το καλύτερο σιρόπι…

Από paok24.com: Πριν από 15 βράδια, ο ΠΑΟΚ πήρε ένα τεράστιο "διπλό" στο Parken εις βάρος της Κοπεγχάγης και "έκλεισε" τον πρώτο γύρο της φάσης των ομίλων του Europa Conference League με 7 βαθμούς, συγκομιδή που τον έφερε στην 1η θέση.
Πηγή: paok24.com
Γιατί είσαι στην Ευρώπη το καλύτερο σιρόπι…

Σήμερα το βράδυ στις 22:00 στην Τούμπα, ο Δικέφαλος καλείται να "εξαργυρώσει" τη νίκη του στην Κοπεγχάγη και να γίνει το απόλυτο αφεντικό στη "μάχη" για την απευθείας πρόκριση στους "16" της διοργάνωσης, με την αποστολή του να είναι φυσικά ιδιαίτερα απαιτητική!

Έχοντας να αντιμετωπίσει μία ποιοτική αλλά και έμπειρη ομάδα, καθώς και τα δικά τους προβλήματα (εκτός οι Ντόουγκλας Αουγκούστο, Αλεξάντρου Μιτρίτσα, Σίντκλεϊ Φερέιρα και Νέλσον Ολιβέιρα), οι "ασπρόμαυροι" πρέπει να παρουσιαστούν ισορροπημένοι αλλά και αποτελεσματικοί σε άμυνα και επίθεση, γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως σε περίπτωση νικηφόρου αποτελέσματος θα κρατάνε ακόμα πιο σφιχτά την τύχη τους στα δικά τους χέρια!

Βεβαίως, καθοριστικό ρόλο στο παιχνίδι καλούνται να παίξουν και οι φίλοι του Δικεφάλου με την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν, όπως έχουν κάνει σε δεκάδες μεγάλα ευρωπαϊκά ραντεβού του ΠΑΟΚ...

Διαβάστε ακόμη...