Οι συζητήσεις, το «ναι» και οι υπογραφές

Από paok24.com: Το PAOK24 σας έβαλε από νωρίς το πρωί στο κλίμα για την είδηση της ημέρας, που αφορά την επικείμενη ανανέωση του συμβολαίου του Χάρη Τσιγγάρα.
Πηγή: paok24.com
Οι συζητήσεις, το «ναι» και οι υπογραφές

Η επιβεβαίωση ήρθε από τα πλέον «επίσημα» χείλη, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να τονίζει πως θα υπέγραφε ο ίδιος την ανανέωση του Τσιγγάρα αν ήταν στο χέρι του.

Για να μπει το... νερό στο αυλάκι, ή μάλλον για να βρεθούμε ένα βήμα πριν να μπει υπογραφή στο χαρτί, έγιναν αρκετές συζητήσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές. Τον Αύγουστο, ΠΑΟΚ και Τσιγγάρας είχαν... γεμάτες ημέρες καθώς τέθηκε ακόμα και θέμα αποχώρησής του, με τους ασπρόμαυρους να μην είναι θετικοί σε αυτό το ενδεχόμενο, με εισήγηση Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αναφέρθηκε στον τρόπο που έχει προσπαθήσει να χειριστεί τον Τσιγγάρα, με τον 21χρονο να αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο ίσως και μέχρι την Κυριακή, εφόσον ολοκληρωθούν οι διαδικασίες σύνταξης των συμβολαίων.

Βιασύνη δεν υπάρχει, με τις λεπτομέρειες να «σμιλεύονται» και να αφορούν όχι τόσο την χρονική διάρκεια, που θα είναι τα τέσσερα χρόνια, αλλά τον τρόπο που θα «αποδωθεί» αυτό στο χαρτί.

Διαβάστε ακόμη...