Τα λένε ξανά Ίνγκασον και ΠΑΟΚ!

Από thessports.gr:Ο ΠΑΟΚ μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Αντρίγια Ζίβκοβιτς έχει βάλει στόχο να κρατήσει και άλλους παίκτες στο έμψυχο δυναμικό του από αυτούς που ολοκληρώνονται τα συμβόλαια τους το προσεχές καλοκαίρι.
Πηγή: thessports.gr
Τα λένε ξανά Ίνγκασον και ΠΑΟΚ!

Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και αυτή του Ίνγκι Ίνγκασον, του διεθνούς Ισλανδού στόπερ των «ασπρόμαυρων», που από τον Μάιο βρίσκεται στα... πιτς λόγω τραυματισμού και επέμβασης στο γόνατο του.

Ο κεντρικός αμυντικός με καταγωγή από τη Βόρεια Ευρώπη βρίσκεται στο... κατώφλι της επιστροφής του στα γήπεδα, καθώς αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στους αγώνες του ΠΑΟΚ Β για να βρει ρυθμό.

Φυσικά, στόχος του Δικεφάλου είναι να κρατήσει τον Ίνγκασον στο ρόστερ του και για αυτό τον λόγο σύμφωνα με πληροφορίες οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν ξεκινήσει και πάλι. Μάλιστα, εδώ και μια ημέρα βρίσκεται στην πόλη και ο εκπρόσωπος του Τάσος Παπαδόπουλος.

Ο ΠΑΟΚ και η πλευρά του Ισλανδού έχουν καθίσει και πάλι στο τραπέζι για να συζητήσουν αναφορικά με το νέο του συμβόλαιο. Πάντως, όπως τονίζουν στην Τούμπα κι αυτό το ζήτημα χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς όπως συνέβη και με την περίπτωση του Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Διαβάστε ακόμη...