Ο πλουραλισμός της επίθεσης

Από paok24.com:Η νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης ήταν το δέκατο πέμπτο φετινό παιχνίδι για τον Δικέφαλο.
Πηγή: paok24.com
Ο πλουραλισμός της επίθεσης

Οι "ασπρόμαυροι"για δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι κατάφεραν να σημειώσουν 4 γκολ, φτάνοντας τα 17 στη φετινή Super League Interwetten σε 8 αγωνιστικές.

Η επιθετική συγκομιδή του ΠΑΟΚ αν υπολογίσουμε και τα παιχνίδια της Ευρώπης από την αρχή της σεζόν μετράει 28 τέρματα, με μοναδικό παιχνίδι που οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου δεν βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα να είναι αυτό κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης με το τέρμα του στην αναμέτρηση του Σαββάτου, έγινε ο δέκατος τέταρτος παίκτης του ΠΑΟΚ που σκοράρει φέτος. Την πρώτη θέση στους σκόρερς για τον Δικέφαλο μοιράζονται οι Αντρίγια Ζίφκοβιτς και Τσούμπα Άκπομ με 3, ενώ από δύο τέρματα έχουν πετύχει οι Κόυρτιτς, Σφιντέρσκι, Μιτρίτσα, Μπίσεσβαρ και Αουγκούστο.

Ενδεικτικό του πλουρολισμού στο σκοράρισμα για τον ΠΑΟΚ είναι το γεγονός ότι έχει βρει δύο γκολ μέσα στη χρονιά, που μάλιστα συνοδεύτηκαν και από πολύ σημαντικές νίκες και ο Σίντκλεϊ, με τον Βραζιλιάνο αμυντικό να αποτελεί ευχάριστη έκπληξη σε αυτή την κατηγορία.

Η επίθεση του ΠΑΟΚ δείχνει παρά τα όποια προβλήματα έχουν παρουσιαστεί, μην ξεχνάμε τη σημαντικότατη απώλεια του Νέλσον Ολιβέιρα στην αρχή της σεζόν, να λειτουργεί υποδειγματικά, αν ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του καταφέρουν να περιορίσουν και τα ατομικά λάθη στην άμυνα, τότε όλοι θα μπορούμε να αισιοδοξούμε ακόμα περισσότερο για την εξέλιξη της ομάδας μέσα στη χρονιά.

Διαβάστε ακόμη...