Τι ισχύει με ΠΑΟΚ και Γκάιτς

Από sfina.gr: Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και τα πρώτα σενάρια για παίκτες που μπορεί να ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ έχουν ξεκινήσει.
Πηγή: sfina.gr
Τι ισχύει με ΠΑΟΚ και Γκάιτς

Ένα από αυτά βγαίνει από την Σερβία και αναφέρει ότι ο Δικέφαλος "τσεκάρει" την περίπτωση του Μίλαν Γκάιτς που αγωνίζεται στον Ερυθρό Αστέρα!

Ο 25χρονο Σέρβος είναι δεξί μπακ είναι "προϊόν" των ακαδημιών της OFK Μπέογκραντ, πήρε μεταγραφή για την Μπορντό το καλοκαίρι του 2015 αντί του ποσού του 1.000.000 ευρώ, ωστόσο τέσσερα χρόνια αργότερα έφυγε ως ελεύθερος και το καλοκαίρι του 2019 επαναπατρίστηκε για λογαριασμό του Ερυθρού Αστέρα.

Η λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά – όπως αναφέρουν οι Σέρβοι – είναι ότι τον Γενάρη μπαίνει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του και βάσει του νόμου Μπόσμαν μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει ο ίδιος, χωρίς να πάρει κάποια χρήματα η σερβική ομάδα.

"Το συμβόλαιο του Γκάιτς είναι μέχρι τον Ιούνιο, οπότε ο σύλλογος πιθανότατα δεν θα του δημιουργούσε προβλήματα με την έξοδο στο εξωτερικό", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας sportskacentrala.com.

«Ο Ερυθρός Αστέρας παίζει καλά στην Ευρώπη, γι' αυτό ορισμένοι σύλλογοι ρωτούν για τους παίκτες του.

Ο ΠΑΟΚ θα ήθελε να ψωνίσει από τον Αστέρα και θα ήθελαν να δουν έναν τρίτο Σέρβο στην ομάδα τους και αυτός είναι ο Μίλαν Γκάιτς. Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης έχει στις τάξεις του τους Ζίβκο Ζίβκοβιτς και Άντριγια Ζίβκοβιτς , με τους οποίους βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις για να συζητηθεί η συνεργασία.

Το συμβόλαιο του Γκάιτς είναι μέχρι τον Ιούνιο, οπότε ο σύλλογος πιθανότατα δεν θα του δημιουργούσε προβλήματα με την έξοδο στο εξωτερικό», αναφέρει χαρακτηριστικά το σερβικό δημοσίευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SFINA.GR, το σενάριο αυτό δεν είναι εντελώς... εκτός πραγματικότητας, αφού ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι και εξετάζεται ενδελεχώς η περίπτωση του.

Διαβάστε ακόμη...