Αμοιρίδης για αδελφές Λι: «Τις έχω σαν κόρες μου!»

Από paok24.com: Η συνέντευξη του διοικητικού υπεύθυνου της ομάδας βόλεϊ σε Κορεάτη ανταποκριτή
Πηγή: paok24.com
Αμοιρίδης για αδελφές Λι: «Τις έχω σαν κόρες μου!»

Τα βλέμματα των κορεάτικων μέσων ενημέρωσης παραμένουν στραμμένα στη Θεσσαλονίκη και στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ με τις αδελφές Λι να δίνουν ήδη τα διαπιστευτήρια τους με τη φανέλα του Δικεφάλου και να υπόσχονται να δώσουν τα πάντα προκειμένου να οδηγήσουν τις «ασπρόμαυρες» στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Απεσταλμένος κορεάτικης ιστοσελίδας συνομίλησε με τον Κώστα Αμοιρίδη και την Λι Ντα Γιονγκ, με τον διοικητικό υπεύθυνο του τμήματος βόλεϊ του ΠΑΟΚ να αναφέρει ότι έχει σαν κόρες τις δύο αθλήτριες.

«Δουλεύουμε σκληρά ώστε οι δύο παίκτριες να νιώθουν άνετα. Προτεραιότητα μου είναι να είναι χαρούμενες και να απολαύσουν τη ζωή στην Ελλάδα.

Το φαγητό είναι το πιο σημαντικό ζήτημα. Γι' αυτό και έχω φροντίσει να υπάρχει συμφωνία με δύο εστιατόρια που τροφοδοτούν τις δύο αθλήτριες μας και πληρώνω εγώ για όλα».

Η Λι Ντα Γιονγκ από την πλευρά της εμφανίστηκε ξετρελαμένη με το ελληνικό φαγητό και κυρίως με το ψωμί, το τυρί και τις σαλάτες τα οποία ετοιμάζεται να κάνει γνωστά στους Κορεάτες όταν επιστρέψει.

Στη συνέχεια της τοποθέτησης του, ο Κ. Αμοιρίδης τόνισε:

«Έχω μια κόρη που δεν βλέπει βόλεϊ. Όταν όμως είδε το ντεμπούτο της Λι Ντα Γιονγκ στο ματς με τον Ολυμπιακό που έληξε με 3-0, είπε ότι θα ήθελε να διαρκέσει περισσότερο το παιχνίδι για να τις θαυμάσει.

Ξέρω για την υπόθεση σχολικού εκφοβισμού, ωστόσο είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν. Εδώ οι αδελφές Λι έχουν πολλούς φανατικούς φίλους. Τις έχω σαν κόρες μου».

Μάλιστα, εμφανίστηκε έτοιμος να παραδώσει και μαθήματα οδήγησης στις δύο αθλήτριες, στις οποίες δόθηκε από ένα αμάξι με κανονικό κιβώτιο ταχυτήτων, ωστόσο οι ίδιες έχουν μάθει να οδηγούν με αυτόματο, οπότε και έγινε νέα παραγγελία, όπως σημειώνει το δημοσίευμα.

Διαβάστε ακόμη...