Μπαίνει ξανά σε ευρωπαϊκό ρυθμό για έναν «τελικό»

Από thessports.gr:Ο ΠΑΟΚ έκανε το... αυτονόητο απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης το Σάββατο και τώρα ετοιμάζεται για έναν «τελικό» με την Κοπεγχάγη (04/11, 22:00) στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ.
Πηγή: thessports.gr
Μπαίνει ξανά σε ευρωπαϊκό ρυθμό για έναν «τελικό»

Την Κυριακή η ομάδα είχε ρεπό – εκτός προγράμματος – αποφόρτισης ωστόσο το πρωί της Δευτέρας ήταν ιδιαιτέρως... ζόρικο για τους παίκτες του Δικεφάλου. Άπαντες εντός ομάδας πλέον αφοσιώνονται στο πολύ σπουδαίο παιχνίδι με τους Δανούς που θα κρίνει εν πολλοίς την πρώτη θέση στον όμιλο.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στο report της προπόνησης: «Τα χαμόγελα, βέβαια, σταμάτησαν μόλις ακούστηκε η σφυρίχτρα του Ράζβαν Λουτσέσκου διότι ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του (ακόμα) δύο δύσκολα παιχνίδια πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες».

Μετά από την εκτός έδρας νίκη στο «Πάρκεν» ο Δικέφαλος βρίσκεται σε θέση ισχύος. Με πιθανό 2/2 απέναντι στην Κοπεγχάγη, ο ΠΑΟΚ θα φτάσει στους 10 βαθμούς και κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό θα «κλειδώσει» την πρωτιά που σημαίνει και την ευρωπαϊκή συνέχεια στα νοκ άουτ, έναν δηλαδή από τους στόχους που έχουν τεθεί από την αρχή της χρονιάς.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν θα έχει στην αποστολή για αυτό το παιχνίδι τους Σίντκλεϊ, Μιτρίτσα και Ροντρίγκο (εκτός ευρωπαϊκής λίστας). Σε ότι αφορά την ενδεκάδα, δεν αναμένεται να υπάρξουν μεγάλες διαφοροποιήσεις από τον Λουτσέσκου, που πάντα έχει στο μυαλό του και την διαχείριση του έμψυχου δυναμικού.

Πιθανότατα φανέλα βασικού θα πάρει ο Γιάσμιν Κούρτιτς, ενώ ένας εκ των Μπίσεσβαρ – Ελ Καντουρί δεν θα ξεκινήσουν στην αναμέτρηση, με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο να συνεχίζει ως επιτελικός.

Διαβάστε ακόμη...