«Ντόπες» ενόψει ΠΑΟΚ στην Κοπεγχάγη: «Έχουμε τον καλύτερο προπονητή του πρωταθλήματος»

Ασπίδα προστασίας στον Γες Τόρουπ ύψωσε ο αθλητικός διευθυντής της Κοπεγχάγης, Πίτερ Κρίστιανσεν, «ντοπάροντας» τον Δανό ενόψει Τούμπας: «Έχουμε τον καλύτερο προπονητή του πρωταθλήματος».
Πηγή: sdna.gr
«Ντόπες» ενόψει ΠΑΟΚ στην Κοπεγχάγη: «Έχουμε τον καλύτερο προπονητή του πρωταθλήματος»


Μπορεί να φιγουράρει στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, ωστόσο, η Κοπεγχάγη εμφάνισε σκαμπανεβάσματα τη φετινή σεζόν και γνώρισε ήττες που τις κόστισαν όπως εκείνη από τη Μίντιλαντ των δέκα ποδοσφαιριστών. Ο Γες Τόρουπ έχει βρεθεί πολλάκις στο στόχαστρο της κριτικής καθώς φαίνεται πως δεν έχει πείσει με την παρουσία του στο τιμόνι της ομάδας.

Αντιλαμβανόμενος το κλίμα γύρω από τον Τόρουπ αλλά και το μομέντουμ των υποχρεώσεων σε Ευρώπη και εγχώριο πρωτάθλημα, ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας φρόντισε να τον «ντοπάρει», κάνοντας σαφές σε όλους πως η Κοπεγχάγη διαθέτει τον καλύτερο προπονητή της Super League.

«Ναι, είναι ο καλύτερος. Είναι επαγγελματικά καταρτισμένος και είναι άμεσος ως προς τον τρόπο που θέλουμε να δουλέψουμε. Ανταποκρίνεται στα θέλω μας και σε όλα όσα θέλουμε να χτίσουμε. Γνωρίζω πως τα πάντα περιστρέφονται γύρω από το αποτέλεσμα αλλά και τα αποτελέσματα θα έρθουν με την πάροδο του χρόνου», για να καταλήξει, λέγοντας πως: «Του έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη».

Διαβάστε ακόμη...