«Περιμένουμε να επισημοποιηθεί του Ζίβκοβιτς»

Από thessports.gr: Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και την ευρεία επικράτηση του ΠΑΟΚ ενάντια στον Απόλλωνα Σμύρνης εμφανίστηκε μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο Ραζβάν Λουτσέσκου.
Πηγή: thessports.gr
«Περιμένουμε να επισημοποιηθεί του Ζίβκοβιτς»

Ο Ρουμάνος τεχνικός του «Δικεφάλου» υπογράμμισε πως ο Σβέριρ Ίνγκασον χρειάζεται παιχνίδια για να επανέλθει σε δράση ενώ τόνισε πως αναμένει και αυτός την επίσημη ανακοίνωση της ανανέωσης του Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 52χρονος κόουτς των «ασπρόμαυρων»:

Για το αν είδε την αντίδραση που περίμενε μετά τα προηγούμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα για το πρωτάθλημα: «Το αποτέλεσμα είναι καλό, ικανοποιητικό το 4-1, δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να δημιουργήσει καταστάσεις, βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, φτιάxνουμε τη νοοτροπία της ομάδας, είχαμε απώλειες και αγώνες κάθε τρεις μέρες, παίζοντας και στην Ευρώπη.

Σήμερα ο καθαρός χρόνος είναι 20 λεπτά, το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεται, μπορώ να καταλάβω τη σκοπιμότητα, ειδικά όταν βρισκόμαστε στο τέλος αλλά δεν νομίζω ότι δεν είναι φυσιολογικό να γίνεται αυτό από τα πρώτα λεπτά».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν έδειξε διάθεση στη συνέχεια του αγώνα όπως στην αρχή και το αν είναι θέμα νοοτροπίας: «Ξεκινήσαμε καλά αλλά στο παιχνίδι κάναμε δώρο στον αντίπαλο, νιώθω ξανά πως κάτι έσπασε στην ψυχολογία μας, δεν είχαμε υπομονή, πηγαίναμε πιο γρήγορα, δεν βοήθησε αυτό, βοήθησε την αντίπαλη ομάδα που ήταν συμπαγής προσπαθώντας να αμυνθεί. έπρεπε να ήμασταν διαφορετικά».

Για το θέμα της συμμετοχής Ίνγκασον στη Β ομάδα και για την ανανέωση του Ζίβκοβιτς: «Χρειάζεται παιχνίδια για να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή του, στις προπονήσεις συμμετέχει πλήρως μαζί μας, όσον αφορά τον Ζίβκοβιτς, υπάρχει κατ' αρχήν συμφωνία αλλά θα πρέπει να περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις».

Διαβάστε ακόμη...