Η μικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΑΟΝΣ Μίλων

Οι δηλώσεις του προπονητή Γιάννη Καλμαζίδη και του αθλητή Brett Walsh μετά την άνετη επικράτηση επί του Μίλωνα με 3-0 σετ.
Πηγή: acpaok.gr
Η μικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΑΟΝΣ Μίλων

Γιάννης Καλμαζίδης:
"Σίγουρα ο στόχος είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και χωρίς απώλειες κόντρα σε μια αξιόλογη και αγωνιστική ομάδα. Ήμασταν σοβαροί και δείξαμε τις προθέσεις μας. Όλες οι ομάδες παιχνίδι με παιχνίδι θα παίζουν καλύτεροι γιατί δένουν. Είμαι ευχαριστημένος, ειδικά με αυτό που βλέπω τις τελευταίες δύο εβδομάδες στην προπόνηση. Νομίζω ότι σήμερα στα περισσότερα διαστήματα ήμασταν σοβαροί και καλοί. Έχουμε 14 αθλητές, δεν υπάρχει εξάδα, ούτε πάγκος. Όλα τα παιδιά είναι το ίδιο για μένα, ανά πάσα στιγμή είναι όλοι έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες του. Αυτό έχει σημασία. Όπως στην προπόνηση είναι όλοι αγωνιστικοί. Όσον αφορά την πρώτη εμφανιση στο PAOK Sports Arena, νιώθω οικείο το περιβάλλον και πολύ ωραία. Αν καταφέρουμε να το ξαναγεμίσουμε ακόμα καλύτερα. Δεν μένουμε στο παρελθόν, πρέπει καθημερινά να προσπαθούμε για κάτι καλύτερο".

Brett Walsh:
"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ήταν μεγάλη η χαρά μας που δώσαμε τον πρώτο εντός έδρας αγώνα, στο σπίτι μας, το Παλατάκι, μαζί με τον κόσμο μας, του οποίου η βοήθεια ήταν πολύ σημαντική για εμάς! Ο κόσμος μας είναι πολύ σημαντικός για εμάς και πρέπει να του δίνουμε χαρές, πετυχαίνοντας νίκες! Κάναμε καλή δουλειά σήμερα και είμαστε ικανοποιημένοι γι' αυτό...".

Διαβάστε ακόμη...