Σλόβαν Μπρατισλάβας: Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Μπορεί η αναμέτρηση των δύο ομάδων για το Europa Conference League να αργεί, καθώς το παιχνίδι έχει οριστεί για τις 25 Νοεμβρίου, ωστόσο οι Σλοβάκοι ξεκίνησαν άμεσα την διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι.
Πηγή: sdna.gr
Σλόβαν Μπρατισλάβας: Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Για τους Σλοβάκους είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι και όπως αναφέρουν και στη σχετική ανακοίνωση για την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαδικτυακά, θα είναι ένας από τους πιο αναμενόμενους αγώνες και καλούν τους φίλους της ομάδας να δημιουργήσουν μια αξέχαστη ατμόσφαιρα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Σλόβαν:

«Προπώληση εισιτηρίων για τον αναμενόμενο αγώνα με τον ΠΑΟΚ!

Ένας από τους πιο αναμενόμενους αγώνες της χρονιάς πλησιάζει. Η Σλόβαν θα αντιμετωπίσει την ελληνική ομάδα του ΠΑΟΚ την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου στις 18:45 στο Tehelná pole και σίγουρα είναι ένα παιχνίδι που δεν πρέπει να το χάσετε.

Όλα είναι έτοιμα για ένα πραγματικά μεγάλο ματς - μένει λιγότερο από ένας μήνας, οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν αρκετοί παίκτες και στις δύο ομάδες που είναι σε εξαιρετική φόρμα και πρέπει να επαναλάβουμε την αξέχαστη βραδιά του Αυγούστου -από πλευράς ατμόσφαιρας ή αποτελέσματος πριν από δύο χρόνια- όταν νικήσαμε τον ΠΑΟΚ με 1-0».

Μάλιστα από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, υπάρχουν οδηγίες και για τους φίλους του ΠΑΟΚ που θα θελήσουν να βρεθούν στη Μπρατισλάβα για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση:

«Η Σλόβαν Μπρατισλάβας ενημερώνει τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να επικοινωνήσουν με τους εκπροσώπους της ομάδας τους για εισιτήρια για αυτόν τον αγώνα. Σημειώνεται ότι οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα ελεγχθούν πριν την είσοδο στο γήπεδο και θα πρέπει να επιδείξουν την ταυτότητα (διαβατήριο). Σε περίπτωση που οπαδός του Δικεφάλου έχει αγοράσει εισιτήριο για άλλο τομέα εκτός του εκτός έδρας, δεν θα του επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο για λόγους ασφαλείας»

Διαβάστε ακόμη...