Αυλαία στην 5η φάση του Κυπέλλου με τα τελευταία… εισιτήρια

Από thessports.gr:Τρίτη και... τελευταία ημέρα διεξαγωγής στο Κύπελλο Ελλάδας και την 5η φάση του η σημερινή (28/10), με την διεξαγωγή δύο ακόμα αναμετρήσεων κι ενώ μένει σε εκκρεμότητα ο αγώνας της Κηφισιάς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, που θα γίνει στις 3 Νοέμβρη.
Πηγή: thessports.gr
Αυλαία στην 5η φάση του Κυπέλλου με τα τελευταία… εισιτήρια

Πρώτος χρονικά είναι ο αγώνας ανάμεσα στον Αχέροντα και τον ΟΦΗ, στις 3 το μεσημέρι στο δημοτικό στάδιο Καναλακίου της Πρέβεζας. Οι γηπεδούχοι αγωνίζονται στην Γ' Εθνική και αναμφίβολα είναι το μεγάλο αουτσάιντερ

.Στον αντίποδα, η κρητική ομάδα ναι μεν θα έχει κάποιες απουσίες, ωστόσο η διαφορά δυναμικότητας της επιτρέπει να αισιοδοξεί ότι μπορεί να εξασφαλίσει το «εισιτήριο» για τους «16» της διοργάνωσης, αν παρουσιαστεί... όπως πρέπει.

Στις 17:15 ακολουθεί το σαφώς πιο αμφίρροπο παιχνίδι ανάμεσα στα Τρίκαλα και την Νίκη Βόλου, στο δημοτικό στάδιο των Τρικάλων. Οι «σακαφλιάδες» ποντάρουν στην δύναμη της έδρας και την εμπειρία τους.

Την ίδια ώρα, η ομάδα τη Μαγνησίας καλείται να ξεπεράσει την μια κατηγορία που την χωρίζει με τον αντίπαλό της, ούσα ομάδα της Γ' Εθνικής, για να συνεχίσει την πορεία της στην διοργάνωση.

Υπενθυμίζεται ότι, στην 6η φάση που ακολουθεί, θα μετάσχουν οι 12 νικήτριες ομάδες καθώς και οι Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης. Θα υπάρξει κλήρωση, όπου θα προκύψουν τα οκτώ ζευγάρια ενώ γηπεδούχος θα είναι η ομάδα που θα κληρώνεται πρώτη και οι αγώνες θα είναι διπλοί.

Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα:

Αχέρων – ΟΦΗ (15:00)

Τρίκαλα – Νίκη Βόλου (17:15)

Κηφισιά – Απόλλων Σμύρνης (Τετάρτη 3/11, 15:00)

Διαβάστε ακόμη...