«Έσπασαν» την 1000άρα, Πασχαλάκης και Σβαμπ

Aπό paokday.gr:Στα 14 επίσημα παιχνίδια που έδωσε ο ΠΑΟΚ από την έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου, εκ των οποίων τα επτά στο Πρωτάθλημα και τα άλλα επτά στην Ευρώπη, μόλις δύο παίκτες κατάφεραν να "σπάσουν" την 1000άρα, να ξεπεράσουν δηλαδή τα 1000 λεπτά συμμετοχών.
Πηγή: paokday.gr
«Έσπασαν» την 1000άρα, Πασχαλάκης και Σβαμπ

Η αναφορά γίνεται για τους Αλέξανδρο Πασχαλάκη και Στέφαν Σβαμπ. Ο διεθνής τερματοφύλακας συμπλήρωσε 1.171 λεπτά παρουσίας στους επίσημους αγώνες από την αρχή της σεζόν, ενώ ο Αυστριακός μέσος έχει πλέον 1051 λεπτά, μετά και την συμμετοχή του στο ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Κανείς άλλος παίκτης του Δικεφάλου δεν ξεπέρασε τα 1000 λεπτά συμμετοχής, υπάρχουν όμως δύο ακόμη που πλησιάζουν...απειλητικά. Ο πρώτος είναι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που αγωνίστηκε 960 λεπτά από την έναρξη της σεζόν και ο δεύτερος είναι ο Γιάννης Μιχαηλίδης που έχει φθάσει τα 930 λεπτά.

Το ροτέϊσον που επιχείρησε ο Λουτσέσκου, άλλοτε υποχρεωτικό εξαιτίας των τραυματισμών βασικών παικτών και άλλοτε εξαιτίας των αποφάσεων που έλαβε με τους συνεργάτες του για την διαχείριση της ομάδας, έφερε τους Πασχαλάκη και Σβαμπ στην πρώτη γραμμή αυτής της ιδιαίτερης στατιστικής.

Διαβάστε ακόμη...