ΠΑΟΚ: Επιτέλους μια επιστροφή, «μέσα» ο Κούρτιτς!

Από sdna.gr:Ο Γιασμίν Κούρτιτς επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, με την επάνοδο του Σλοβένου να φαντάζει ως η πιο ευχάριστη είδηση εντός του ασπρόμαυρου οργανισμού που «υποφέρει» από απουσίες και τραυματισμούς!
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ: Επιτέλους μια επιστροφή, «μέσα» ο Κούρτιτς!

Η φετινή σεζόν για τον ΠΑΟΚ χαρακτηρίζεται από σωρεία απουσιών καθώς ουδέποτε, μέχρι σήμερα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν είχε διαθέσιμους όλους τους παίκτες του γκρουπ του. Απεναντίας, ο Ρουμάνος κλήθηκε πολλές φορές να βρει λύσεις εκ των έσω, να προχωρήσει σε αλχημείες, κινούμενος διαρκώς σε μια λογική του «μπες εσύ, βγες εσύ».

Το τελευταίο... χτύπημα που του κόστισε και βαθμολογικά ήταν η απουσία του Γιασμίν Κούρτιτς, ο οποίος μπήκε στα... πιτς πριν την αναμέτρηση με το Βόλο και ως εκ τούτου ο 52χρονος τεχνικός στερήθηκε έναν κομβικό ποδοσφαιριστή του σε πολύ σημαντικά ματς. Η ζωή χωρίς τον Κούρτιτς αποδείχθηκε δύσκολη, ο ΠΑΟΚ έμοιαζε ευάλωτος δεδομένης της πίεσης που άσκησε στοχευμένα ο αντίπαλος στα χαφ του Δικεφάλου, θέλοντας να τους οδηγήσουν στο λάθος. Και η τακτική στέφθηκε με επιτυχία!

Έλειψε ο τρόπος με τον οποίο κινείται και «διαβάζει» το παιχνίδι ο Σλοβένος χαφ, οι βοήθειες και η... ελευθερία που μπορεί να δώσει στον Σβαμπ για να κινηθεί περισσότερο επιθετικά και να συνδράμει στην ανάπτυξη του Δικεφάλου και μια αδιαμφισβήτητη προσωπικότητα εντός του γηπέδου.

Το ευχάριστο είναι πως ο Κούρτιτς επιστρέφει, με την επάνοδό του να φαντάζει ως η πιο ευχάριστη είδηση, μετά τα νεότερα για Σίντλεϊ και Μιτρίτσα!

Διαβάστε ακόμη...