Πρόβλημα ενόψει Κοπεγχάγης!

Απο paok24.com: Η ανάγκη για σωστή διαχείριση πριν τη νέα διακοπή!
Πηγή: paok24.com
Πρόβλημα ενόψει Κοπεγχάγης!

Χωρίς τον Σίντκλεϊ Φερέιρα είναι υποχρεωμένος να πορευτεί ο ΠΑΟΚ για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, λόγω της θλάσης β΄ βαθμού που υπέστη ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ στο δεξί οπίσθιο μηριαίο.

Και αν ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα, σε ότι αφορά τη στελέχωση των δύο άκρων της άμυνας, προκύπτει ζήτημα σε ότι αφορά τον κρίσιμο αγώνα με την Κοπεγχάγη, επίσης στην Τούμπα, την μεθεπόμενη Πέμπτη.

Συγκεκριμένα, με τον Σίντκλεϊ νοκ άουτ και τον Ροντρίγκο Σοάρες εκτός ευρωπαϊκής λίστας, διαθέσιμοι για τις δύο θέσεις της ενδεκάδας κόντρα στους Δανούς θα είναι καλώς εχόντων των πραγμάτων οι Αντελίνο Βιεϊρίνια, Λούκας Τέιλορ και Λευτέρης Λύρατζης.

Συνεπώς, με δεδομένο να είναι πως μετά από τρία 24ωρα ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, είναι επιτακτική η ανάγκη για σωστή διαχείριση, κυρίως σε ότι έχει να κάνει με τον Βιεϊρίνια, μιας και ο αρχηγός δεν έχει ακόμα ξεπεράσει σε απόλυτο βαθμό τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο που τον ταλαιπωρούν εδώ και καιρό...

Διαβάστε ακόμη...