Άκρως απαιτητική τριάδα

Από paok24.com: O ΠΑΟΚ πλήρωσε τα λάθη του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και γνώρισε τη δεύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα της Super League Interwetten.
Πηγή: paok24.com
Άκρως απαιτητική τριάδα

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κι οι ποδοσφαιριστές του, στρέφουν τώρα την προσοχή τους στα επόμενα παιχνίδια, με τον Ρουμάνο να καλείται να διαχειριστεί και τις απουσίες που προέκυψαν, με τους Μιτρίτσα και Σίντκλεϊ να μένουν στα... pits.

Οι "ασπρόμαυροι" έχουν πλέον μπροστά τους περισσότερες ημέρες -σε σχέση με την τελευταία εβδομάδα- προκειμένου να προετοιμαστούν για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης (30/10 19:30) το Σάββατο, ξεκινώντας το... δεύτερο σερί διαδοχικών αγώνων, πριν από την τελευταία διακοπή για τις Εθνικές ομάδες μέσα στο 2021.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρία παιχνίδια σε μία εβδομάδα, ξεκινώντας από αυτό με τον Απόλλωνα, ενώ την επόμενη Πέμπτη (4/11 22:00) ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί την Κοπεγχάγη στην Τούμπα και κατόπιν, το σερί θα κλείσει στην Αθήνα με το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (7/11 19:30).

Αυτή θα είναι κι η τελευταία αναμέτρηση πριν από τη νέα διακοπή, με τον Λουτσέσκου να καταστρώνει τα πλάνα του, έχοντας και πάλι αρκετούς "πονοκεφάλους".

Διαβάστε ακόμη...