Τρελάθηκε με ΠΑΟΚ και Λοβ ο σχολιαστής του BCL (Vids)

Από paok24.com:Η χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στη Γαλατάσαραϊ, επανέφερε τον ενθουσιασμό στις τάξεις των ασπρόμαυρων και του κόσμου του με το παιχνίδι κόντρα στο Περιστέρι, που έρχεται την Κυριακή, ν' αποτελεί αντικείμενο συζήτησης, ολοένα και περισσότερο.
Πηγή: paok24.com
Τρελάθηκε με ΠΑΟΚ και Λοβ ο σχολιαστής του BCL (Vids)

Ωστόσο δεν ήταν μόνο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, που χάρηκαν με τη ψυχή τους τη χθεσινή νίκη.

Ο σχολιαστής του παιχνιδιού για το επίσημο κανάλι του BCL, στο YouTube, Τζος Μπετ, πανηγύρισε με την ψυχή του τα δύο κρίσιμα τρίποντα του Λοβ από τη γωνία στο τελευταίο λεπτό. Για την ακρίβεια όχι απλά πανηγύρισε, αλλά ξέσπασε σ' ένα ρεσιτάλ, ελληνικών, αποθεώνοντας τον Ζερμέιν Λοβ, τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη.

Όπως θα δείτε μετά το πρώτο τρίποντο του Λοβ, ενθουσιασμένος φωνάζει: "Ένα, δύο, τρία, παρακαλώ". Όταν όμως μπαίνει το δεύτερο, η τρέλα του φτάνει στο αποκορύφωμά της με το "Καληνύχτα", "Θεσσαλονίκη αυτό είναι για σένα" και το "Ζερμέιν Λοβ, εμείς σ' αγαπάμε".

Δείτε το χαρακτηριστικό Video:

Όπως ήταν φυσιολογικό οι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν άφησαν την εξέλιξη αυτή ανεκμετάλλευτη. Έκαναν το καθιερωμένο τους "ντου" στο προφίλ του Άγλλου δημοσιογράφου, αποθεώνοντας τον για την περιγραφή του.

Μάλιστα ο ίδιος ευχαρίστησε τους φίλους του ΠΑΟΚ για τα σχόλια τους και το κάλεσμα στο Παλατάκι, υποσχόμενος πως θα έρθει για διακοπές στη Θεσσαλονίκη.

Βέβαια όλα αυτά εξηγούνται από το γεγονός πως ο Τζος Μπετ είχε τέτοια ανυπομονησία για το παιχνίδι, ώστε το προηγούμενο πρωινό ανέβασε ένα video στο οποίο μάθαινε ελληνικές λέξεις με σκοπό να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση.

Διαβάστε ακόμη...