Είχες τις επιστροφές, είχε τα τρίποντα, πήρε τη νίκη

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ Mαteco πήρε μεγάλη νίκη κόντρα στη Γαλατάσαραϊ με 81-74 και μπήκε και πάλι σε τροχιά πρόκρισης για την επόμενη φάση του BCL.
Πηγή: paok24.com
Είχες τις επιστροφές, είχε τα τρίποντα, πήρε τη νίκη

Η νίκη ήρθε στο κατάλληλο σημείο. Η Γαλατά αποτελούσε μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρώπη με μία 5άδα ξένων, επιπέδου Euroleague. Επομένως το αποτέλεσμα αυτό δίνει στους ασπρόμαυρους την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση. Αυτό ήταν κάτι το οποίο το σύνολο του Λυκογιάννη, το έψαχνε εδώ και καιρό. Φαίνεται πως το βρήκε, αρκεί απλά να κοιτάξουμε το 42% στα σουτ έξω από τα 6,75μ. Ο ΠΑΟΚ σούταρε με 15/36 στο τρίποντο, κάνοντας την καλύτερη του επίδοση γι αυτή τη χρονιά, τόσο από πλευράς ποσοστού όσο και συνολικά σε εύστοχα σουτ.

Οι επιστροφές των Λοβ και Κάρτερ έπαιξαν το ρόλο τους. Πρόκειται για δύο παίκτες, που έχουν αρκετά αξιόπιστο σουτ. Εκτός της ποιότητας, αποτελούν ποσοτικά δύο ακόμη επιλογές στα χέρια του Αριστείδη Λυκογιάννη. Το τρίποντο πέρυσι ήταν βασικό στοιχείο στο παιχνίδι της ομάδας. Επομένως ήταν δεδομένο πως κάποια στιγμή θα ξεκλειδωνόταν κι αυτό και το έργο των παικτών του Δικεφάλου θα γινόταν πιο εύκολα. Ο ΠΑΟΚ έχασε με buzzer beater από τη Νίμπουρκ, βάζοντας μόλις 7 τρίποντα. Χθες που έβαλε 15 κέρδισε τη Γαλατάσαραϊ. Αυτό λέει πολλά για το επίπεδο της ομάδας και τις δυνατότητές της.

Διαβάστε ακόμη...