Η τελευταία φορά με γεμάτη τη Θύρα 4 (vid)

Από paok24.com:Η αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης πέρα από το βαθμολογικό ενδιαφέρον που παρουσιάζει θα είναι ξεχωριστή και για έναν ακόμα λόγο. Μετά από ενάμιση χρόνο η ιστορική Θύρα 4 θα ανοίξει ξανά τις πύλες της για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Η τελευταία φορά με γεμάτη τη Θύρα 4 (vid)

Τελευταία αναμέτρηση με την 4 γεμάτη κόσμο ήταν στις 4 Μαρτίου του 2020 κόντρα στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδος. Ένα παιχνίδι που ξεκίνησε τελείως στραβά για τον Δικέφαλο, με τους Πειραιώτες να προηγούνται νωρίς με 0-2, αλλά τους παίκτες του ΠΑΟΚ με την ώθηση από τους φιλάθλους τους να φτάνουν στην απόλυτη ανατροπή και να κερδίζουν με 3-2.

Στη συνέχεια η πανδημία έκλεισε όλα τα γήπεδα, ενώ οι ενστάσεις των οργανωμένων στον αθλητικό νόμο του Αυγενάκη, αλλά και στις προϋποθέσεις για να μπει κάποιος στο γήπεδο την κρατούσαν μέχρι τώρα κλειστή.

Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει για τον ΠΑΟΚ Θύρα 4 και γεμάτη Τούμπα, τη δυναμική που αυτή μπορεί να προσφέρει την ομάδα. Από το Σάββατο και μετά το γήπεδο του ΠΑΟΚ θα "ζωντανέψει" για τα καλά, προσφέροντας τη στήριξή της στου παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Διαβάστε ακόμη...