Παζάρια από Μάλμε για Τσόλακ – Πόσα ζητάει ο ΠΑΟΚ!

Από sfina.gr:Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς και στον ΠΑΟΚ δεδομένα θα ανοίξει θέμα με τον Αντόνιο Τσόλακ, αφού φτάνει στο τέλος του ο δανεισμός στην Μάλμε.
Πηγή: sfina.gr
Παζάρια από Μάλμε για Τσόλακ – Πόσα ζητάει ο ΠΑΟΚ!

Σύμφωνα με αναφορές στην Σουηδία, η Μάλμε προσπαθεί με τον τρόπο της να κάνει... παζάρια για την απόκτηση του διεθνούς Κροάτη φορ, ωστόσο ο ΠΑΟΚ δείχνει άτεγκτος στην στάση του. Ο Δικέφαλος ζητάει το ποσό που είχε συμφωνηθεί αρχικά με τους Σουηδούς ως ρήτρα. Σίγουρα αναμένεται όσο περνούν οι μέρες να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον...

«Θα αγοράσει τελικά η Μάλμε τον Αντόνιο Τσόλακ; Ο δανεισμός του Κροάτη φορ από τον ΠΑΟΚ είναι μέχρι το τέλος του έτους. Η Μάλμε θέλει να δώσει 25 εκατομμύρια κορώνες (περίπου 2.500.000 ευρώ), αλλά ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να μειώσει την τιμή από την αρχική συμφωνία που περιλαμβάνει ρήτρα αγοράς ύψους 30 εκατομμυρίων κορωνών (περίπου 3.000.000 ευρώ). Το συμβόλαιο του Τσόλακ με τον ΠΑΟΚ έχει διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2024», αναφέρει χαρακτηριστικά «τιτίβισμα» Σουηδού δημοσιογράφου.

Διαβάστε ακόμη...