Η κατάσταση στον όμιλο του ΠΑΟΚ

Απο paok24.com: Πως διαμορφώνεται η υπόθεση πρόκριση για τον ΠΑΟΚ
Πηγή: paok24.com
Η κατάσταση στον όμιλο του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ Mαteco επικράτησε της Γαλατάσαραϊ με 81-74 στο PAOK Sports Arena, σε μία πολύ σημαντική νίκη. Δεν είναι μόνο η βαθμολογική ανάσα, που πήραν οι ασπρόμαυροι στο Champions League αλλά και το γεγονός πως κέρδισαν ένα παιχνίδι, που κρίθηκε στο τέλος, έχοντας χάσει δύο τέτοια ως τώρα. Παράλληλα άπαντες στην ομάδα παραδέχονταν πως οι νίκες είναι αυτές, που θ' αλλάξουν το κλίμα στην ομάδα και τέτοιες εμφανίσεις μόνο προς τα εκεί οδηγούν.

Από εκεί και πέρα η ουσία της νίκης αποτυπώνεται στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ ντουμπλάρισε κάπως τις δύο ήττες. Κέρδισε μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρώπη με μια εκπληκτική 4άδα ξένων παικτών. Πλέον έφτασε την Ιγκοκέα στη μία νίκη. Οι Βόσνιοι σήμερα αντιμετωπίζουν τη Νίμπουρκ στην Τσεχία. Oι γηπεδούχοι είναι το μεγάλο φαβορί, καθώς στην έδρα τους μπορούν να κερδίσουν οποιαδήποτε ομάδα. H Γαλατά με 2-1 έμεινε στην κορυφή ενώ ο ΠΑΟΚ ανέβηκε στο 1-2. Το σημερινό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, που βρίσκονται στο 1-1 ξεκινά στις 19:30 και θα μεταδοθεί απευθείας από το Cosmote Sport 4.

Η επόμενη αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 9 Νοεμβρίου. Εκεί ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενηθεί στην έδρα της Νίμπουρκ, ενώ η Γαλατά θα υποδεχθεί την Ιγκοκέα. Να θυμίσουμε πως στην επόμενη φάση, προκρίνεται ο πρώτος κάθε ομίλου, ενώ όσοι τερματίσουν στη 2η και 3η θέση, διεκδικούν μέσω διαδικασίας play in, τα υπόλοιπα εισιτήρια.

Διαβάστε ακόμη...