«Ο ΠΑΟΚ άξιζε τη νίκη»

Από paok24.com: Ο Εκρέμ Μεμνούν είχε λίγο... εκνευρισμό με το γεγονός ότι η ομάδα του έπρεπε να παίξει στη Θεσσαλονίκη, 48 ώρες μετά τη σπουδαία νίκη της στην έδρα της Εφές, αλλά παραδέχτηκε ότι η νίκη του ΠΑΟΚ Mateco, ήταν δίκαιη.
Πηγή: paok24.com
«Ο ΠΑΟΚ άξιζε τη νίκη»

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ άξιζε αυτή τη νίκη. Παίξαμε πριν 48 ώρες ένα δύσκολο παιχνίδι, κάναμε την προσπάθειά μας και ξέραμε ότι και εδώ θα είναι δύσκολα. Το να χάνει κανείς είναι μέσα στο πρόγραμμα πάντα...» είπε και συνέχισε απάντησε σε ερώτηση για την έλλειψη ενέργειας που φάνηκε να έχει η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο.

«Ο ΠΑΟΚ πάλεψε. Δε μας νίκησε γιατί σταματήσαμε να παίζουμε, αλλά γιατί έκανε το παιχνίδι του. Το άξιζε, το λέω ξανά. Δεν είναι αιτία η κούραση, αλλά έπαιξε και αυτό το ρόλο του, κυρίως χάσαμε στο ψυχικό κομμάτι και όχι σωματικά. Πρέπει να μάθουμε από αυτή την ήττα».

Αναφερόμενος στην κατάσταση που διαμορφώνεται στον όμιλο πλέον, μετά το σημερινό αποτέλεσμα, σημείωσε... «Δε μπορώ να προβλέψω ποιος θα πάρει ποια θέση. Όλες οι ομάδες είναι καλές, το επίπεδο είναι υψηλό, όλοι θέλουν να κερδίσουν και όλα είναι ανοιχτά μέχρι το τελευταίο σουτ. Τα πάντα μπορεί να συμβούν».

Διαβάστε ακόμη...