Την πρώτη του νίκη θέλει σήμερα (19.30) ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Γαλατάσαραϊ

Από sdna.gr:Τη Γαλατάσαραϊ υποδέχεται σήμερα στις 19.30 ο ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική του 5ου ομίλου στο Basketball Champions League.
Πηγή: sdna.gr
Την πρώτη του νίκη θέλει σήμερα (19.30) ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Γαλατάσαραϊ

Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στον όμιλο, καθώς στα δύο προηγούμενα παιχνίδια με Ιγκοκέα (εκτός) και Νίμπουρκ (εντός) έχασαν στις λεπτομέρειες. Από την άλλη πλευρά η τουρκική ομάδα, που είναι η πιο δυνατή του ομίλου, έχει ξεκινήσει με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

«Θα πρέπει να έχουμε 40 λεπτά συγκέντρωση και η αποστολή μας θα χρειαστεί πολλή ενέργεια. Δεν είναι πολύ εύκολο να περιορίσουμε μια τέτοια ομάδα. Αν δούμε όλα τα παιχνίδια της, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη, τα σκορ της κυμαίνονται ψηλά» σημείωσε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άρης Λυκογιάννης.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου υπολογίζει πλέον στους Τζος Κάρτερ και Ζερμέιν Λοβ. Αμφότεροι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, ο πρώτος θα αγωνιστεί σήμερα, ενώ ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έχει μείνει πίσω, ωστόσο δεν αποκλείεται να πάρει και αυτός κάποια λεπτά συμμετοχής.

Η κατάταξη του 5ου ομίλου (νίκες - ήττες)

1. Γαλατάσαραϊ 2-0
2. Ιγκοκέα 1-1
3. Νίμπουρκ 1-1
4. ΠΑΟΚ 0-2

H 3η αγωνιστική

25/10, 19.30: ΠΑΟΚ - Γαλατάσαραϊ
26/10, 19.30: Νίμπουρκ - Ιγκοκέα

Διαβάστε ακόμη...