Στα μισά της διαδρομής

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ δεν πήρε αυτό που ήθελε από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κι επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη με... άδεια χέρια.
Πηγή: paok24.com
Στα μισά της διαδρομής

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου υποχώρησε στην 3η θέση της γενικής κατάταξης, με τους Πειραιώτες να προπορεύονται και την ΑΕΚ να είναι στη 2η θέση, μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Βόλο και τη χθεσινή ήττα.

Οι "ασπρόμαυροι" έχουν πλέον μπροστά τους περισσότερες ημέρες -σε σχέση με την τελευταία εβδομάδα- προκειμένου να προετοιμαστούν για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης (30/10 19:30), ξεκινώντας το... δεύτερο σερί διαδοχικών αγώνων, πριν από την τελευταία διακοπή για τις Εθνικές ομάδες μέσα στο 2021.

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του άλλα τρία παιχνίδια, ξεκινώντας από αυτό με τον Απόλλωνα, ενώ την επόμενη Πέμπτη (4/11 22:00) θα υποδεχτεί την Κοπεγχάγη στην Τούμπα και κατόπιν, το σερί θα κλείσει στην Αθήνα με το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (7/11 19:30).

Αυτή θα είναι κι η τελευταία αναμέτρηση πριν από τη νέα διακοπή, με τον "Δικέφαλο" να μετράει μέχρι στιγμής μία νίκη στην Κοπεγχάγη, μία ισοπαλία με τον Βόλο και μία ήττα από τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε ακόμη...